Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pöytä. Koulupöytä, liki puolitoista vuotta etukäteen. Pöydän hankkiminen on aiheellista koska tuo tahtoo leikkiä pöydällä. En hirveästi pidä siitä, että legoja on keittiönpöytä täynnä. Ei siitä pidä lapsikaan kun ne joutuu keräämään siitä aina pois. Toki me saimme taas noottia neuvolassa kun ei osata kirjoittaa ja piirtää kaikki kuvioita perässä joten niitäkin voisi treenata pöydällä (yeah right..)

Budjettia ei ole, kirppareita en jaksaisi kierrellä koska jos sellainen löytyy, se vaatii vähintään maalausta ja ei nyt huvittais. En ole kauhean hyvä siinä kun hutiloin.
Löysinkin tuo pöydän Ikeasta, 69e. ”Just hyvä tämmöne väliaikanen”. Kun rahat loppuu, alan ostaa väliaikaista. Kun sitten vierailin kuukausia sitten Ikeassa, etsin silmilläni pöytää ja kävin kurkkaamassa sitä. Kaamea romu. Mielummin tuunaan kuin ostan tuollaista kökköä. Malli olisi ollut ihan mukava, ajaton. Nyt pitäisi keksiä jotain muuta. Saataisiin olkkarista pöytäkone sinne piiloon ja alkaisi olkkarin toinenkin seinä vihdoin saada järkevää muotoa.

Tuleva pöytä vaikuttaa siis moneen asiaan. Hirrrmu suuria asioita jälleen. Sori.

0

2 vastausta artikkeliin “”

  1. hmm. Kuulostaa tutulta, tarttee mutta valikoimassa on romuja kun on kevyt lompsa. Miten ois puukeskuksesta paksu vanerilevy, automaalaamon kautta valkoiseksi ja pukkijalat alle tai ikeasta 1,50e valkoiset pyöreät jalat. Puukeskuksessa ne leikkaa sulle vanerilevyn sun mittojen mukaan. Leveyttä ja pituutta tarvittavasti. Halpa, riittää parikymppiä.

  2. kaisu sanoo:

    varteenotettava vaihtoehto!