Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ABOUT TIME

Kuvankaappaus 2014-6-22 kello 19.39.33

About Time (Oli Aikakin, 2013) elokuva oli sympaattinen tarina jossa tehtiin mahdolliseksi muuttaa asioita menneessä. Kun elokuvan alussa isä kertoo pojalleen, että meidän suvun miehet voivat matkustaa ajassa taaksepäin epäilin hieman. En ole yliluonnollisten tarinoiden suuri ystävä..

Mutta toisin kävi.. Siirtymiset ajassa oli tehty niin luonnollisesti kuin mahdollista ja muutosten tekeminen ei kuitenkaan noussut tarinan sydämeksi. Elokuvaa kantoi eteenpäin Timin ja Maryn rakkaustarina, jonka takana hääräsi Timin perhe. Ihanissa maisemissa kuvattu elokuva oli pastellinsävyinen, melko kevyesti eteenpäin lipuva.

Tim kokee herätyksiä siitä, kuinka monta kertaa tahansa palaisi menneeseen ja tekisi asiat toisin; toista ei saa rakastumaan itseensä. Hän tajuaa pian kuinka joidenkin asioiden muuttamisen vuoksi ajassa täytyy mennä todella pitkälle ja tällöin monet muut asiat muuttuvat.

Lopussa Tim tietenkin oivaltaa, että elämää on hyvä elää päivä kerrallaan niin, ettei takaisin tarvitse koskaan palata.

Kauniita maisemia, ihmisiä, koteja, ihanaa rakkautta, hullua sukua. Kaikki minua miellyttävän leppoisan elokuvan ainekset ja väliin saa vielä tirauttaa pari kyyneltäkin.

0

Kommentit on suljettu.