Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

aloitus

Ensimmäinen merkintä. Aloitan blogin koska inspiroiduin niin valtavasti niin monien blogeista. Yritän muokkailla kotiani pikkuhiljaa opiskelijabudjetilla itseni näköiseen suuntaan. Noh, välillä tietysti pitää kysellä Leevin iskän mielipidettä..
Mun blogi tulee sisältämään hetkiä. Pohdiskelua sisutamisesta ja fiiliksiä niistä. Mutta varmasti tallentelen kaikenmoisia juttuja matkan varrelta.

Ensimmäinen kuva on aurinkoiselta sunnuntaiaamulta. Lebun ykköspuuha on painia sängyssä. Itse jätin pojat kotiin köllimään ja painuin valvomaan näyttelyäni Taidetalolle. Valokuvanäyttelyni (opinnäytetyöni) kertoo neljällätoista kuvallaan nuorten naisten masennuksesta. Tänään oli pala kurkussa ja kyyneleet nousi silmiin kun eräs nainen avautui kuvien kautta omista kokemuksistaan, silmät kyyneleistä märkinä. Hänen lähdettyään jouduin tirauttamaan muutaman kyyneleen ja jälleen sain todeta, että kuvilla on merkitystä ja niiden voima on mieletön. Olen yhdistänyt kuvien kuvateksteiksi masentuneiden naisten mietelmiä, tämä yhtälö on saanut monet liikuttumaan (nettisivuillani on kansiossa ”6” muutamia kuvia projektistani).

0

6 vastausta artikkeliin “aloitus”

 1. PISARAPILVI sanoo:

  meni kirjanmerkkeihin. pus.

 2. Emma sanoo:

  Tervetuloa blogien maailmaan. ;)

 3. Helena sanoo:

  Taidan käydä ensi viikolla, kunhan ehdin arjesta. Lisään merkkeihini!

 4. PIKKUVIISARI sanoo:

  Rakastan valokuvia! Voi ei – haluaisin niin jonkun nappiotoksen suurena johonkin…oma kamera ei osu milloinkaan mihinkään ja ne säädöt on aina päin prinkkalaa. Jospa joskus joku otos kolahtaisi ja sen suurennuttaisi…

  Kiva alkaa blogisi seuraajaksi!

 5. kaisu sanoo:

  jeij. mahtia! kaikki! :)

 6. Aniliini sanoo:

  Nätti tää sun blogi! Aniliini tykkää :)