Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ELÄMÄNI VALO, NETFLIX

_MG_7502 _MG_7497 _MG_7493 _MG_7496 _MG_7499 _MG_7507 _MG_7486

ARVONTA ARVONTA ARVONTA. Kertokaahan rakkaat mikä on suosikkisarjanne Netflixissä ja miksi. Jos jäsenyyttä ei ole, kertokaa minkä sarjan haluaisitte sieltä katsoa ja miksi! Arvon voittajan joka saa 6kk Netflixiä PRO BONO!

Mähän olen täysin koukussa kaikkiin mahdollisiin ohjelmiin mitkä välittävät sarjoja putkeen. Katsokaapas kun se on niin, että saapuessasi illalla kotiin menee puoli tuntia elokuvan valinnassa. Sitten sä elät tarinan alusta loppuun, rakastut päähenkilöihin ja hulluihin sivuhenkilöihin, itket, naurat ja mikä pahinta.. Joudut hyvästelemään tuoreet rakkaudet kahden tunnin päästä. Ehei sovi yksinäisen ihmisen elämään.

Elämässä pitää olla aina meneillään sarja josta on tehty ainakin kolme tuotantokautta, mielellään kahdeksan. Kun tulet kotiin, luottosarja on aina vaihtoehtona. Tutut ihmiset, tuttu tarina. Kun menee nukkumaan, tietää että heidän luokseen voi palata taas huomenna jos niikseen tulee. Parhaillaan katson jenkkien Netflixistä MadMeniä ja on ihanan turvallinen tunne kun tietää, että seuraava seurattava sarja on jo tiedossa.

AppleTv.n myötä televisiolle tuli taas käyttöä. Peilauksen kautta näen pädin tai läppärin kautta mitä vain. Esimerkiksi Yle Areenaa tulee kurkittua AppleTv.n välityksellä. Nerokasta!

Oh lord, palaan Don Draperin luo.

Arvonta päättyy heinäkuun viimeinen päivä.

0

41 vastausta artikkeliin “ELÄMÄNI VALO, NETFLIX”

 1. kirpppu sanoo:

  Breaking Bad oli suosikki, tosin nyt se on jo katsottu. Telkkarista en ole ikinä pystynyt sarjoja seuraamaan, koska viikon aikana ehdin unohtamaan jo kaiken olennaisen. Muutan uuteen kotiini kahden viikon kuluttua ja Netflix tulee kyllä olemaan osa erostaselviämisohjelmaa.

  • kaisu sanoo:

   mietin juuri tindermätsin kanssa, että mitä ihmiset tekivät eron jälkeen ennen telkkaria. hän totesi, että silloin ei erottu. :D

 2. kungeve sanoo:

  Orange is the New Blackin kakkostuottari pitäisi nähdä, mies päätti katkaista netflixin just kun se ilmestyi kun ei sitä kukaan muka kato. :D

 3. Dorrit sanoo:

  Oi joi, netflixiä olisi ihana päästä kokeilemaan. Päätin koukuttua HIMYM:iin tänä kesänä (onnistuin), mad men toinen viime aikojen suosikki. Ja tietty klassikot, Gilmore gilrs, frendit … Jne

 4. NennaM sanoo:

  Orange is the new black, koukutuin ensi katsomalta! En ole vuosiin juuri tv:tä katsellut, mutta kiitos tämän sarjan olen nyt löytänyt katsottavien listalle muutaman muunkin ja viettänyt aikaa tv: parissa. Netflix ei ole vielä itsellä käytössä.

 5. //N sanoo:

  Oon kattonu House of cardsia ja dokumentteja, joo ja madmen se on hyvä.

 6. sanni sanoo:

  Samoilla linjoilla, eli Mad Men tietysti! Mä oon tosi huono kattomaan leffoja tai sarjojakaan, mut siin on sitä jotain. Sais tulla tuonne lisää kausia ja pian :-)

 7. pex sanoo:

  breaking bad, loistavasti käsikirjoitettu ja näyttelijät ovat hyviä!

  Myös orange is the new black, sarja on viihdyttävää viikonloppu katsottavaa.

  molemmat sarjat olen katsonut läpi netflixin kautta.

 8. murphy sanoo:

  Ah, netflix, rakkauteni! Breaking bad on kyllä ehkä paras sarja ikinä, vaikka olikin paikoin niin ahdistava että jouduin skippailemaan osia. Kysyinkin sulta instan puolella, että onko niitä heisenberg-paitoja mahdollista hankkia jostain, olis ihan täydellinen lahja bb-kiimassa olevalle miehelleni! OITNB ja House of cards tietty myös. Meillä ei oo telkkarii, joten sarjoja tulee kyylättyä lähinnä koneelta, mutta eipä oo yks eikä kaks kertaa, kun oon tuijottanu puhelimenkin näytöltä sängyssä äänettömällä samalla kun nukutan taaperoa.. vessassa tietty puhelin aina mukanan kans :D

 9. Ninuska76 sanoo:

  Netflix ei ole vielä minulle tuttu, mutta Orange is the New Black:iä on kovasti kehuttu =).

 10. maisa sanoo:

  ei vielä tuttu mutta breaking badin voisin sieltä ekana katsoa uudestaan :)

 11. tinttiti sanoo:

  Moderni perhe ehdottomasti! Toinen kierros jo menossa :D

 12. siiri sanoo:

  Ei ole vielä tullut jäsenyyttä hankittua, mutta sivistyksessäni on kuulemma suuri aukko kun en ole jaksoakaan katsonut Orange Is the New Blackiä. Sitäpä katsoisin siis. :)

 13. Lottta sanoo:

  Monessa paikassa on kehuttu niin paljon Orange is the new black -sarjaa, että sitä pitäisi seuraavaksi alkaa katsoa! Netflixiä en ole itse käyttänyt.

 14. Jonna-Mari sanoo:

  Onhan siellä paljonkin katsottavaa, mutta esimerkiksi Modernin perheen ekat kaudet oli mennyt ohi, joten ne tuli katsottua heti.

 15. Sminki sanoo:

  Orange is the new black kiinnostais. Mulla on ollut Netflix jo kahteen otteeseen mutta läppäriltä on jotenkin hankalaa katsoa. Eli Appletv hankintalistalla täälläkin ehkä.

 16. misu sanoo:

  orange is a new black ja salaisena paheenani drop dead diva :)

 17. Jensku sanoo:

  Hakekaa kätilö. Ihana sarja, rakastan sarjoja jotka ilmentävät tapahtuma-aikaa ja niissä on historiaa mukana. Toki ihmissuhteita ja rakkautta unohtamatta.

 18. Don Draper, parasta! <3

 19. Eliisa sanoo:

  Nooh, noita pitäisi-katsoa-sarjoja on kyllä liian monta! Olen parin viime vuoden ajan ollut jostain syystä vähän laiska katsomaan uusia sarjoja. Mutta eniten kiinnostaisi Breaking Bad, Orange is new black ja House of cards. Kiinnostaisi tietää mikä niissä on oikeasti niin hyvää, kun kaikki niitä hehkuttaa :)

 20. Marikken sanoo:

  Meillä ei ole vielä Netflixiä, joten kernaasti tämän voittaisin. Orange is the New Black, Breaking Bad ja House of cards kiinnostavat eniten (ja ehkä juuri tuossa järjestyksessä), sillä olen kuullut näistä niin paljon hyvää.

 21. Susanna Autio sanoo:

  Mad Men mulle, kiitos!

 22. Kristaliini sanoo:

  Paha sanoa mitä katsoisin kun en tiedä mitä siellä on… Mutta jotain romanttista sarjaa voisin tuijotella

 23. Anne sanoo:

  Meillä oli netflix ilmaisen kk:n ajan, ehdin katsoa orange is new blackin ja koukutuin :)
  Nyt siitä on tullut toinen tuotantokausi ja en tiedä miten kestän, kun en sitä näe..
  Ehdottomasti hyvä myös lasten kannalta, varsinkin sadepäivinä/ei oo mitään tekemistä/äiti on väsy päivinä

 24. Ötökkä sanoo:

  Tuli taannoin kurkittua OITNB(meniköhän oikein?!):n ensimmäinen tuotantokausi, tykkäilyn kyllä. Jonkinverran oon katsonut myös jotain vanhoja klassikoita, kuten Frendejä ja Twin Peaksia. Olis kyllä hauskaa taas ottaa Netflix käyttöön (raha/aikapulassa sen taannoin irtisanoin).

 25. Pihla sanoo:

  Orange is the New Black on paljon kehuttu sarja – ja aiheesta onkin! Minäkin olen siihen juuri koukuttunut :) Sarja käsittelee vakavia asioita humoristisella otteella. Käsikirjoitus ja näyttelijäsuoritukset ovat mielestäni loistavia.

 26. Emm sanoo:

  Orange is the New Black on niin puhuttu ja kehuttu, että katsoisin kyllä sen.

 27. Peace sanoo:

  Jos sieltä pääsisi 24 sarjan uudelleen möllöttämään niin johan ois taas töllöttimelle käyttöä

 28. Marjaanainen sanoo:

  Ei mitään hajuakaan valikoimasta, joten en tiedä kyllä yhtään mitä sarjaa seuraisin, lastenohjelmille olisi ehkä eniten kysyntää

 29. Marjut sanoo:

  Vielä ei ole meillä Netflixiä, mutta vähän on mietitty asiaa. Itse mieluusti katson jotain sarjaa putkeen monta jakso sitten kun on aikaa. Millään en malttaisi aina odottaa seuraavaan viikkon uutta jaksoa. Tämä olisi kyllä oikea onnenpotku jos tälläisen saisi.

 30. Samsam sanoo:

  24 sarjaa haluaisin katsoa, Bauer nyt vaan on niin cool ja tuota sarjaa ei voi kyllästyä katsomaan

 31. Cristo sanoo:

  Breaking bad olisi aika jees

 32. Salama sanoo:

  Kun ei ole kokemusta tuosta Netflixistä niin en tiedä mitä katsoisin, mutta ihan varmasti sieltä joku hyvä sarja löytyisi !

 33. Mariamaria sanoo:

  Jotain hömppäsarjaa seuraisin, sellaista mikä ei ole liian synkkä eikä totinen

 34. Arhippa sanoo:

  Orange is the new black kiinnostaisi

 35. Azlakki sanoo:

  En ole valikoimaan tutustunut, mutta tykkään sarjoissa joissa on huumoria ja jotka eivät junnaa iän kaiken paikallaan… jotain sellaista siis

 36. Rossuli sanoo:

  Mad Men nyt ainakin tulisi katsottua mutta varmaan tuolla olisi muutakin kiinnostavaa

 37. vilppumaan erika sanoo:

  Orange Is the New Black. Se vaan on niin HUIPPU.

 38. Meerii sanoo:

  Oi, Netflixistä olen haaveillut pitkään! Haluaisin katsoa sieltä ehdottomasti koko Breaking Bad -sarjan, joka on jäänyt multa välistä, vaikka sitä on paljon kehuttu! Käsittäkseni sieltä löytyy myös suosikkini Sons of Anarchy, joten sen tuijottelisin myös mieluusti uudelleen :)

  Kiva arvonta!

 39. Katjakaniini sanoo:

  Muutaman muun kanssa samoin kiinnostaa Orange Is The New Black, et mikä siinä on nyt niin ihmeellistä;)

 40. voiloJolana sanoo:

  Jäsenyyttä ei ole. Orange Is The New Black kiinnostaa!