Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INSTAGRAM – @kaisujouppi

Instagram on kerrassaan ihmeellinen maailma ja huomaan toisinaan olevani aivan hukassa siellä. Haluaisin pitää sen kanavana, johon jaan silloin kun tulee sellainen fiilis ja sellainen hetki jonka haluan jakaa, mutta koska työni kannalta on oleellista, että siellä on materiaalia ja ihmisiä, tunnen toisinaan painetta. Etenkin kun kanava on jumahtanut, lopettanut kasvamisen.

Haluaisinkin tietää, miksi te seuraatte siellä ihmisiä / yrityksiä? Millaista materiaalia toivotte sieltä löytävän ja mikä on syy jonka vuoksi lopetatte seuraamisen?

Itse ärsyynnyn, jos joku laittaa kymmenen matkakuvaa tunnin sisään, enkä ole koskaan välittänyt selfieistä. On ihan mukavaa tietää millainen tyyppi siellä kanavan takana on, mutta vaikka selfien alle kirjoittaa kuinka koskettavan tarinan, en jaksa niitä jatkuvalla syötöllä. Olen tuottanut Instaan materiaalia jo vuosia ja huomannut, että ainut mikä ei tunnu ärsyttävän ihmisiä on kissakuvat. Ne keräävät likejä. Samoin parisuhdeasiat tuntuvat kiinnostavan ja niihin on helppo samaistua. Mutta meidän kissalla on oma feedi (@umppathecat) ja ei kukaan jaksaisi jos laittaisin rakkaus-kuvia viikoittain. En etenkään minä itse. Haha.

Insta pelaa algoritmeilla, joita on järisyttävän vaikea ja turhauttavaa tulkita. Selkeästi hiljaisuus on pahinta. Eli pitäisi jakaa asioita, vaikka ei olisi mitään asiaa tai yhtäkään kaunista kuvaa jaettavana. Toisaalta taas aktiivisuudestakin voidaan sakottaa ja kuvat eivät nouse ihmisten feedeihin. Joillain nousevat ja kuva kuin kuva saa satoja ja satoja tykkäyksiä. Sitoutunut yleisö, sanoisi somegurut. Haluaisin sitouttaa teitä! Koska Instagram on osittain työvälineeni, minulla on luontaista tarvetta kehittää sitä.

Millaista sisältöä toivoisitte minulta?
Nautin arjen jakamisesta, mutta tuntuu, että sille ei aina ole yleisöä. Mutta onko se ruokaa, sisustusta, kotia, lapsia, tuotteita, fiilistelyä? Luetteko kuvatekstejä, etsittekö asioita hashtageilla?

Te, ketkä ette vielä ole mun jengissä, ottakaa tili haltuun (@kaisujouppi)! Kuvien lisäksi höpötän elämästämme Insta Storiesin puolella. Instaviesteillä voi myös kanssani kommunikoida ja olen myynyt maalauksiani sitä kautta, eli jos abstrakti taide kiinnostaa, sielä voi löytää itselleen aarteen.

Työtä tai ei, Instagram on sosiaaliselle visualistille täydellinen kanava, joka antaa vielä toistaiseksi paljon enemmän kuin ottaa. Haluan tehdä kanavastani paremman, kiitos jo etukäteen avusta. Yritetään saada 5000 seuraajan raja rikki vuoden vaihteeseen mennessä!!

Tässä on myös hyvä hetki kiittää teitä kaikkia, jotka olette matkassani. Rakastan tuottaa tekstiä ja kuvia, joten on ihanaa, että te rakkaat muruset saatte näistä jotakin arkeenne. <3

 

5

6 vastausta artikkeliin “INSTAGRAM – @kaisujouppi”

 1. Jeppis sanoo:

  Tällä hetkellä kiinnostaa eniten sisustus ja talon rakentamiseen liittyvät jutut. Fiilistely, lapset ja ruoka myös jees. Kissat ei kyl napostele :P

  • kaisu sanoo:

   Mahtavaa, olet yksi harvoista, jota ei hupsut kissat kiinnosta. Olen sun suurin fani! :D

 2. mari sanoo:

  Lopetin sun instatilin seuraamisen, koska alkoi kyllästyttää sellainen tietynlainen surkuttelu esim. siitä, että rahaa ei oo tarpeeks, vaikka sun elämäntyyli antaa ymmärtää ihan muuta. Kaikki nää talonrakennukset, matkustelu yms. Ennen olit jotenkin aidompi. Ja se sävy miten puhut Kaista, vaikka tajuan kyllä että siinä on paljon huumoria, mutta silti.. en haluaisi että kukaan, varsinkaan puolisoni, puhuisi minusta julkisesti niin.

  • kaisu sanoo:

   Kiitos rehellisestä palautteesta!

   Rahatilanne on yksi hyvin muuttuva asia yrittäjän elämässä. Sitä on mahdotonta ennustaa ja se on jatkuva huoli. Vaikka me ollaan rakentamassa taloa, rahahuolet pysyvät. Sitten taas toki rahatilanne muuttui, kun muutimme yhteen. Kahden rahat on yhdessä taloudessa enemmän kuin yhden. :) Matkustellakin voi pienellä budjetilla ja sitten on vielä priorisointi. Se mihin mieluusti laittaa rahaa ja sitten se on toisaalta pois. Siinä vähän avaamista tuohon aiheeseen.
   Olen juuri julkaisemassa postausta tänne aitoudesta, haluatko avata mikä teki minusta aidomman?
   Kaihin liittyvän höpötykset on pikkiriikkisiä pilkahduksia parisuhteestamme ja huumoria. Me tiedämme sen, ikävää jos se susta tuntui joltain mitä ei ole.

 3. Minna M sanoo:

  Olen seurannut sua jo pitkään instassa. Nyt kävin katsomassa tiliäsi ja huomasin, että viime aikaiset kuvasi eivät ole feedissäni näkyneet. :(