Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

kevät?


Anoppi toi puketin jossa oli joukossa kukkivia kirsikanoksia. Hän käväisi Pariisissa muutama päivä sitten ja toi tässä muodossa kevään meillekkin.
Itse olen enemmän syksy- ja talvi-ihmisiä. Tää tykkää villasukista. Siitä että saa avata ikkunan, antaa kirpakan syysilman tulla sisään. Itse menee peiton alle ja sytyttää kynttilän. Mulla on aina kuuma joten varmaan siitä ”en pidä kesästä” -argumentti juontaa juurensa..


Naisartisteja palvova jälleen suosittelee. A Fine Frenzy sopii moniin hetkiin. Se voi soida taustalla kun kirjoittelee opinnäytetyötään tai sitten voi maata lattialla ja oikein keskittyä kuuntelemaan silmät kiinni.


Kierrättäkäämme! Leevin juhlissa pöytää koristi narusykeröt, käärin ne tänään talteen. Paketoidaan seuraavat paketit sitten näillä. :)

0

2 vastausta artikkeliin “kevät?”

  1. tiina sanoo:

    Moikka!

    En muista oonko koskaan kommentoinu, en oo kyllä kovin montaa kertaa täällä käynytkään, mutta että sulla on kiva blogi! ja nytki vaan totesin, että joo meilläki on juhlittu just ja määki palvon naisartisteja enempi ku muita :D Kivaa viikkoa sinne!

  2. kaisu sanoo:

    kiitos samoin! :)