Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

kitchen table


Oma hökkeli.

Vanha keittiönpöytä lähtee nyt. Uudesta ei varsinaisesti ole tietoa. Hätäilen usein ja niin varmaan teen tässäkin tapauksessa. Ikean GRIMLE -pöytä on ykkössuosikki. Tosin. Se on melko iso ja siinä ei ole jatkomahdollisuutta. Nyt meillä on ruskea, melko uusi pöytä joka on tullut tätini nurkista uutena. Se oli alunalkaenkin hieman rikki. Vsrsinaisesti sen rikkonaisuus ei häiritse vaan jatkuva natina! Huomaan ajautuvani lukemaan lehdet ja juomaan teet olohuoneeseen. Haluan keittiöön pöydän jossa suoritetaan muutakin kuin Leevin ruokailu. Huomenna käyn uudemman kerran katsomassa livenä grimleä.. Katsotaan lähteekö samantein mukaan.. :)

Niin tosiaan meidän asunto on vuokrakämppä 64m2. Ollaan etsitty uutta (Järvenpäästä) joku kolme vuotta. Täällä vuokrat on korkeat ja kolmioita/neljää huonetta on erittäis vaikea löytää. Meidän asunto on 2003 rakennettu, ja pohjaratkaisu toimii joten kun parempaa ei ole tullut vastaan ollaan jämähdetty tähän. Tilaa haluaisin kuitenkin paljon enemmän, joten etsinnät jatkukoon!

Asunnossa on vaalean harmaat erittäis seksikkäät muovimatot. Onneksi ne on melko huomaamattomat. Nyt mietinkin miten grimle kromijalkoineen istuisi meille. (Kromia ei ole muualla) Pöydän ääreen on jäämässä vaaleat puutuolit ja uudet tuolit hankitaan kun ne löytyy ja kun taas on rahnoota takataskussa. :) Pikku hiljaa hyvä tulloo!

Jos jollain löytyy hyviä vinkkejä valkoisesta keittiönpöydästä, suht edullisesta sellaisesta, pistäkää toki kommenttia! Tämä grimle kustantaa 199e.


GRIMLE

0

6 vastausta artikkeliin “kitchen table”

 1. kaisu sanoo:

  raivostui kun huomasi ettei ikeassa TIETENKÄÄN ole varastossa tällä hetkellä koko pöytää! mur. Saapumispäivästäkään ei ole tietoa. Vallan ärsyttävää!!!

 2. Suketus sanoo:

  Mun aiempaan inhaan natinaongelmaan auttoi mummolan tyhjennys – sieltä tuli aito 1960-luvun neljän hengen täyspuinen pöytäystävä luokseni. Jatkopalakin siinä on! Luulen, että tämä kaveri seilaa mukanani aika kauan. Ainoa ongelma on noi tuolit tai oikeastaan niiden päällyste, eli rumaa harmaan sinertävää mitäliekangasta, johon tarttuu kaikki karvat. Jos osaisin, päällystäisin ne uusiksi itse. Koska en osaa, täytyy vielä miettiä toimenpiteitä…

 3. Suketus sanoo:

  Ps. Kivaa kun aloitit blogin! ;)

 4. kaisu sanoo:

  oivoi. mun mummolat on koluttu viimeiseen pisteeseen asti. :) on mulla sieltä äijän tekemä leivontapöytä ja just löysin yhden siistin tuolin mummon kellarista. (otinkin siitä jo kuvan ja ajattelin fiilistellä sitä jakkaraa täälläkin. :) )

  hmm. kai mä sitten odottelen että oikea pöytä tulloo eteen. kriteerit on kovat. hee.

 5. Hamu sanoo:

  Mä varaan teidän keittiön tuolit sit kun ne lähtee… Eikös ne ollut niitä pinnatuoleja niinkun meillä kotosalla? <3

 6. kaisu sanoo:

  jos luovun niistä lopullisesti, niin ilmoitan heti ensimmäisenä hamulle!