Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

kuusenkarahka

Kävin pöllimässä kotitalolta niitä kuusenreuhkoja. Napsasin muutaman pikkuoksan oveenkin roikkumaan. Kun tuo kuusipuu saapui, mietin joskos diskokuusen laittaisi huomenna poikien huoneeseen ja koristelisi tuota muutamalla kauniilla pallosella.

Mulla on kukkaa nyt jotenkin kaikkialla, Aapon synttäreiden takia oikeastaan. Anoppikin toi tänään joulukukkasen ja tähtiäkin on pari. Ja orkidea ja neilikoita. Olen vähän hukassa kun en oikein tykkää että on kauhean täyttä. Pitäisi päättää mikä menee joulupöytään, mikä keittiönpöydälle, mikä olkkarinpöydälle ja loput sitten sijoittaa jonnekkin..

Joulustressistä ei varsinaisesti ole tietoa, mutta naurattaa vähän tämä työstressin purkaus joka tulee nykyään aina samalla tavalla. Päänsärky, vilunväreitä (semmoinen kuumeinen olo), niveliä särkee ja väsyttää raivoroopena. On se jännä. Olen neljä lomamatkaa tänä vuonna aloittanut värisemällä. Nyt on ollut lievää purkailua, luulen, että kun jouluaatto on ohi, purkaudun kunnolla.

IHANAA JOULUA KAIKILLE!! Jos en vaikka enää palaa ennen aattoa.

0

Yksi vastaus artikkeliin “kuusenkarahka”

  1. Susanna sanoo:

    ”naurattaa vähän tämä työstressin purkaus joka tulee nykyään aina samalla tavalla. Päänsärky, vilunväreitä (semmoinen kuumeinen olo), niveliä särkee ja väsyttää raivoroopena.”

    Siitäkö tämä minunkin oloni johtuukin! Eilen oli ensimmäinen lomapäivä ja olo juurikin kuvatunlainen. Kiitos diagnoosista! :D Ihanaa joulua sinnekin!