Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

lets dance

Pikkuputte lähti päiväkotiin. Tässä päivän asu ja sen mukana on nyt nuo toiset ihanat Thief and Banditin legginssit. Naminami.

Naminamista tuli mieleen Marco ja sen myötä Dance. Eilen sai kokea kylmiäväreitä ja kyyneliä tanssiohjelman parissa. Lähestymme pikkuhiljaa päivää jolloin minä palaan tanssitunnille. Nyt ottaa jo aika kovasti sydämestä. Suomen Dance ei ole välttämättä niin tyylipuhdasta kuin jenkkien So you think you can dance, mutta siinä väreitä aiheuttaa moni muukin asia, nämä henkilökohtaiset hömpötykset. Suosittelen lämpöisesti kurkkimaan, ensi viikolla siellä on loput kuudestatoista ja tuntuu vähän siltä, että on tulossa upeita pyörähdyksiä.

Kuvassa oleva herra muuten häiritsi valtavasti minun ensimmäisiä Dance jaksoja. Hän tanssi, hyppi ja kiljui television edessä. Eilen katsoin tanssit nauhalta kun Aapukka jo kölli. Aivan pimeä tyyppi.

0

5 vastausta artikkeliin “lets dance”

 1. viiru sanoo:

  Ihana pimeä tyyppi, niin style!

 2. LauraQ sanoo:

  Mielettömän hieno toi sun uusi nimibanneri! Siis huikea. JA ihanaa että jotain erilaista mitä yleensä blogeissa.

  • kaisu sanoo:

   kuulehan kiitos, mutta sehän ei olekkaan vielä valmis. se kehittyy siitä kunhan kerkeän dusata. :)

 3. Anonymous sanoo:

  ihana bikku bonanzella ja makeet triksut! lisää binejä saapu meijän storeen jos aapokin on vailla. carharttilta hyvii värejä 19e. t: pikkusisko