Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

life factory

Etsin amazonilta tuttipulloja, jotain erilaista. Etenkin pikkuisia tuttipulloja löytyy marketeista unikolla tai joillain pupusilla. Löysin monta kuukautta sitten life factoryn tuttipullot, vieläpä kunnon kamaa, eli lasia. Kappas, amazon ei toimita tuotteita Suomeen. Vähän väliä etsin nettikauppoja mitkä myy näitä, mutta en päässyt puusta pitkälle. Eilen päätin metsästää sivuja kielellä suomi. Tuotti heti mieluista tulosta. Näitä on tulossa sinne ja tänne myyntiin, SUOMEEN! Tämän kuun lopulla lupailevat. Mahtia. Tosin, pelkään vallan mitä hinta tulee olemaan.
Sitten täytynee harkita kummitädin vaivaamista. Amerikantäti voisi kenties tilata ja postittaa Suomeen, jos nätisti pyytää. :)
0

7 vastausta artikkeliin “life factory”

 1. kape sanoo:

  tekisivätpä vielä mustia ja valkoisiakin. :D

 2. NAKU sanoo:

  Superhienoja. Pakko saada.

 3. Ballohedi sanoo:

  mä kans ihailin noita sillon ku nuorin oli pullo iässä:) ite taisin katella ebayn kautta:) kivoja edelleen!

 4. sanna matilda sanoo:

  No mutta kerrohan sitten, kun tiedät mistä noita saa! Mua ei kans ne unikot nappaa. Ihan uskomattoman ankeat on tuttipullomarkkinat. Kuten myös tuttimarkkinat. :(

 5. kape sanoo:

  muunmuassa lasten metsola ja bebes.fi ottaa myyntiin. myös tuo naapurimaa aloittaa myynnin. facebookissa on life factory sivu, sieltä löytyi nämä kaupat. en niin tarkasti lueskellut, kannattaa pyörähtää siellä!

 6. heippa! täällä on noita muuten pienessä alessa: http://www.noeuf.com/createurs/biberons-en-verre-weego-life-factory.html

  postikulut on tosin melko kovat (15e muistaakseni silloin kun viimeksi tilasin) :(

 7. s u v i :) sanoo:

  Sulle olis tunnutusta mun blogissa :)