Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

liikaa vihreää

Sain näyttelyni avajaisissa kukkia. Nyt ne ei mahdu minnekkään. Olen muutenkin samaa mieltä kukkasista kuin sisustuksesta; yksinkertaista, virtaviivaista ja selkeää. Tämä puu ei ihan ole sitä mistä pidän, vannon enemmänkin anopinkelten ja valkoisten tulppaanien henkeen. Yritän ujuttaa puun huomenna muksun huoneeseen. :)

Olen askarrellut meille kasapäin peittoja. Korkeaan sänkyymme en löytänyt mistään mieluista ja tarpeeksi pitkää päiväpeittoa, joten ostin kaksitoista metriä kangasta, kuusi metriä vanulevyä ja tein 3x3m päiväpeiton. Tämän jälkeen on syntynyt peittoja liiaksikin asti. Peitoissa on päälikangas, pohjakangas ja vanulevyä välissä. Kangaskaupassa ompelijat sanoivat että pitäisi tikata päältä ettei vanu lähde irtoamaan, en totellut. Vanu ei ole irronnut, peittoa on pesty kylläkin vasta kaksi kertaa. Mutta hyvin on pysynyt, tekisin toisenkin samalla tyylillä. Heti kun uusi sopiva kangas löytyy..

En yleensä pidä omista kuvistani, mutta yksi tämän hetkisen näyttelyn kuva eksyi makuuhuoneen seinälle, vähän vahingossa. Olen tyytyväinen, ainakin hetken. :) Sopii väreiltään makkariin ja tästä kuvasta jopa pidän.

0

Kommentit on suljettu.