Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Maailman parasta.

(Ei vastaväitteitä!)

Tänään haettiin leipää. Mäntsälän Lähimmäisen Leipomo tekee jälkiuunileipää jota minun suussani ei ole voittanut vielä kukaan. Syömme toki välillä muitakin leipiä, vaaleaa on välillä saatava ja erästä ruis-luomu-limppua tekee välillä mieli. Mutta tämä. Tällä pääsee taivaisiin. Se vaatii seurakseen tuhdin sipaisun oivariinia ja teekupposen.

Tänään mukaan tarttui seitsemän leipää. Meiltä kestää tämä reissu tunnin verran, 20minuuttia matkaan per suunta. Pakastan viisi, sulatan joko pöydällä tai välillä uunissa. Leipäset maksavat 1.40e/kpl. Perinteistä, pehmeämpää reikäleipää saa vähän halvemmalla, mutta sehän ei ole ollenkaan sama. Tämä leipä vieläpä kestää kauan! Oi että. Leivänhakupäivät on parhaita, taidankin mennä hakemaan taas muutaman palan. :)

0

6 vastausta artikkeliin “Maailman parasta.”

 1. Sarona sanoo:

  Parasta on kyllä juuri tuollainen rapeakuorinen, tuore ruisleipä! Mielenkiintoinen blogi ja ihana koti teillä. Laitan tämän muistiin ja tutustun kunnolla pian!
  Aurinkoista ja ihanaa kevättä!

 2. kaisu sanoo:

  kiitos samoin!

 3. Sonja sanoo:

  Saanko mä joskus tulla mukaan teijän leivänhakureissulle? Mäkin haluan tota leipää!!!:D

 4. Kiki sanoo:

  Tuo kyseinen leipä on juuri sitä parasta! Meillä on sukulaispariskunta Mäntsälässä ja aina kun menemme käymään, he varaavat sitä minua varten syötäväksi ja kotiinvietäväksi. Minulla on oikein maine: Kikille tuota leipää ja perunaa tarpeeksi, niin pysyy tyytyväisenä. Heh.

 5. Kiki sanoo:

  Niin ja piti sanomani, että onpa hyvännäköinen ja mielenkiintoinen blogi! Laitankin heti listaani.

 6. kaisu sanoo:

  kiitos kiki! :) sä taidatkin olla mun listoilla google feedsissä, pitää lisää noita mieluisia tähän blogiin taas joku päivä. niitä on meinaan kertynyt! :)
  niin ja alunperin sukulaisten kautta myös pongasin leipäkaupan. tätini asuu orimattilassa ja hakee leipää tuosta kun kulkee järvenpäähän päin kyläilemään. sittenhän sitä tuli minunkin suuhuni.

  ja joo sonja! ehottomasti pääset. sinne on tylsää ajaa yksin pelkkää leipää hakemaan, useasti huristelenkin pentikin tehtaanmyymälään mäntsälän toiseen päähän siinä samalla. :) tosin sieltä ei kyllä löydy koskaan mitään.