Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIZZAA – Jaa omat vinkit!

Meillä on hakusessa maailman paras pizzapohja-ohje! Löytyykö se sinulta?

Haluaisimme aloittaa pizza-perjantait. Meillä on kaksi ongelmaa: Aapo ei pidä pizzasta ja emme ole olleet vielä kertaakaan täysin tyytyväisiä pohjaamme. Oikeastaan monet reseptithän ovat melko samankaltaisia, mutta tekotavoissa on eroja. Voiko jauhoja olla liikaa? Kuinka paljon oikeasti pitää vaivata taikinaa? Kannattaako panostaa taikinaan, joka on yön yli kylmässä, ehkä joka kaksi yötä? Mitkä jauhot ovat parhaita? Kuivahiiva vai tuorehiiva?

Oi voi. Minulla on Pizze-eepos, kokonainen keittokirja pizzalle, mutta ei me senkään avulla olla onnistuttu.

Jaa omat vinkkisi ja kerro vielä sekin, että tuleeko lopulta paras tulos vain pizzakivellä? Se meidän on ollut tarkoitus ostaa, mutta vielä emme sitä omista.

Pizza on parasta! Sitä on kiva tehdä ja se on  niin hyvvee. Pidän myös rutiineista, joten pizzaperjantai olisi tervetullut.

6

2 vastausta artikkeliin “PIZZAA – Jaa omat vinkit!”

  1. Herkkusuu sanoo:

    Prisman https://www.foodie.fi/entry/pop–bakery-600g-pizza-kit/3392590601536 tai Lidlin pizza kit.

    Olemme ruokahifistelijöitä mutta emme koskaan saaneet aikaiseksi pizzaa joka olisi maistunut lapsille. Näistä on tullut perjantai-illan helppo herkku. Täytteet voi olla jokaiselle omaan makuun, simppeliä tai gourmeeta :-)

  2. Fiina sanoo:

    Me saadaan parasta pizzaa Pizze-kirjan pohjalla käyttämällä italialaisia pizzajauhoja, vaivaamalla koneella (käsin ei vaan jaksa tarpeeksi kauaa), nostattamalla joko yön yli jääkaapissa tai n.8 h huoneenlämmössä, muotoilemalla pohjat durum-jauhoissa (ei pala!) ja paistamalla pizzakivellä uunissa jossa on nupit kaakossa! Ja kröhöm, ei ehkä lohduta, mutta nykyiseen taivaalliseen pizzaan päästäkseni kesti noin kaksi vuotta harjoittelua… mutta nyt jo sujuu