Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POLLEENA TONTILLA

Kai on mielikuvissaan meidän etelän puolen terassilla, heinäkuun auringossa.

Takana on siis tonttimme. Siihen on tarkoitus jossain vaiheessa rakentaa talo, jonka ihana arkkitehtimme on piirtänyt. Hirmuisesti on selvitettävää, sopimuksia sinne ja tänne, eikä mitään varmuutta vielä juuri mistään. Suunnitelmat kuitenkin etenee ja sekös meitä kutkuttaa..

Tätä hetkeä olen odottanut tovin. Olen aina kuvitellut, että jossain vaiheessa elämää rakennan talon. Tai siis rakennutan. Olen myös aina kuvitellut, että teen sen siippani kanssa. Yhdessä. Sinkkuvuodet saivat hetkeksi uskomaan toisin ja olin jo valmistautunut siihen, että lähden projektiin yksin. Nyt me kuitenkin rakennamme meille taloa ja se tuntuu hämmentävän oikealta.

Juuri tässä meidän pitääkin olla. Me ollaan seurusteltu kahdeksan kuukautta ja monen mielestä tämä tuntuisi varmasti hullummalta kuin avioliitto tai vauva. Meidän kohdalla suhteemme lähti heti ensi tapaamisesta viemään meitä, me vain nautimme kyydistä. Nyt taloprojekti lähti vetämään, vaikka vielä puoli vuotta sitten totesimme sen olevan ”jossain tulevaisuudessa”.

Tavallaan talo siintääkin jossain tulevaisuudessa.. Tämä on pitkä projekti ja toistelemme toisillemme ”meillä ei ole mikään kiire”. Päätimme kuitenkin, että emme asetu vastavirtaan, vaan mennään mukana.

Toiveena siis onkin, että projekti etenee soljuvasti ja vaikka totesimme arkkitehdin kanssa talon rakentamisen olevan pitkä tie täynnä pettymyksiä; haaveilemme siitä, ettei tässä jouduta valtaisasti taistelemaan. Ei yhdessä muita, eikä toisiamme vastaan.

Meidän talon piirrustukset ovat liki valmiit. Seuraavaksi tiimiä pitää kasvattaa ja lähestyä rakennusvalvontaa.

23

4 vastausta artikkeliin “POLLEENA TONTILLA”

 1. Lukija sanoo:

  Minkäkokoisen talon aiotte rakentaa? Ja minkä tyyppisen? Valoita vähän :)

  • kaisu sanoo:

   Kertoilen tässä pikkuhiljaa, mutta noin 160 neliötä, kahdessa tasossa puoliksi. Jossain vaiheessa isken arkkitehdin luonnoksia kehiin. Kunhan kaikki lyödään lukkoon.

 2. Sanna Huovinen sanoo:

  Rakennatteko Järvenpäähän? Itsekin järvenpääläisenä talonrakennuksesta haaveilen, mutta nuo tonttien hinnat…(ja sijainti kans toinen juttu).

  • kaisu sanoo:

   Juu, Järvenpäähän rakennamme! Minä olen niin onnekkaassa asemassa, että vanhempieni vieressä on tontti jolle saamme rakentaa. Siinä tulee tosiaan SUUURI säästö, hinnat ovat tosiaan todella suuret tai sitten jossain kaukana.