Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

puristettu maalaus

Pakotin Leevin maalaamaan mulle mustalla värillä taulun olohuoneeseen. Muutaman kerran piti tulla hätiin ja ulvoa ”EI SINISTÄ!!!” :D Hieno siitä tuli ja uudehko soffa sai seurakseen upeaa taidetta. Tänään kaupoilta tarttui mukaan viltti. Mun ihanat viltit on ostettu asuntoon jossa mulla oli ruskea/vihreä kausi ja ne ovat kovin vihreitä. Nyt ne ovatkin majailleet kaapissa. Harmaa, koneessapestävä ohut viltti löytyi vahingossa Hemtexin alekorista.

Tilasin kerran H&M.ltä pellavalakanat, mutta palautin ne koska ajattelin hankkivani Virosta kankaat ja ompelevani ne itse. Se tosin vaatisi Pärnuun menoa joten bongattuani jonkun blogista kommentin jossa todettiin henkkamaukan lakanat loistaviksi, päätin tilata ne uudelleen. :) Yhdet valkoiset puuvillalakanat ovat kovassa käytössä, joten ei haittaa ollenkaan että kohta postissa saapuu toiset. Lakanat on kyllä parasta elämässä! Ainakin silloin kun ne on juuri vaihtanut ja talvi-iltana pääsee untuvatäkkien alle. Oih.

0

5 vastausta artikkeliin “puristettu maalaus”

 1. Anonymous sanoo:

  Mieletön taulu! Näyttää kaukaa katsottuna ihan sellaselta graafiselta karhun päältä. Poikasi on taiteilija, kuten äitinsäkin:).
  -Jenny (ex-05c)

 2. kaisu sanoo:

  oho. niin näyttääkin! :D

 3. Suketus sanoo:

  Tosi hieno kyllä! Kelpais oivasti sarjatuotantoon! ;)

 4. Sonja sanoo:

  Uuh. Hieno taulu:) Ja taidat jo olla koukussa omaankin blogiin, hirveesti oot saanut juttuja ööh… parissa päivässä:D

 5. kaisu sanoo:

  no vähän juu ollaan. :) siistiä kun tää inspiroi saattamaan juttuja loppuun! ihan mahtia. :) tänään vallan ärsyttää mennä mamma-lapsi-kerhoilee kun tekis mieli vaan hommailla kotona juttuja. hee.