Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

saimaanraikkaat

Olin mökillä. Suomenniemellä, Saimaan rannoilla. Appivanhempien mökki saaressa on oiva lepopaikka ja levon puolelle se meikäläisellä tosiaan meni. 
Normaalisti se stressi purkautuu sillä päänsäryllä ja sumealla ololla, lihassäryllä jne. 
Nyt mentiin uudella tapaa vallan. Mä olin poissaoleva koko reissun ajan. Makoilin itekseni laiturilla, tuijotin vettä. Vetelin kolmen tunnin päiväunia ja nukuin vähintään kahdeksan tuntia yössä, ilman Imovanea! Enkä jaksanut keskustella. En olisi jaksanut yhtään mitään. Majailin päiväkirjani kanssa mökin parvekkeella, kirjoitin, mutten muista mitä. Makoilin lampaantaljojen päällä ja kuuntelin mitä muut höpöttivät. 
Juhannus ei tuntunut spesiaalilta, mutta uni tuntui. Söimme hyvin, ilmat suosivat ja Saimaassa tarkeni uida pitkään. Leevi kalasteli kummisedän kanssa ja Aapo saattoi heitellä kiviä järveen tunnin putkeen. Siippa ja käly huolehtivat ruokailuistamme. Lauantai-iltana saimme seuraksi vielä siipan enon ja hänen miehensä. 
Kokko kasattiin lähellä olevaan minisaareen naapurivoimin ja soutelimme sinne katsomaan sitä pienellä porukalla. Leevi sai merirosvolipun ihka omaan jollaansa.
Lapset ovat nyt lomalla. Leevin päiväkotiura on takanapäin ja Aapo siirtyy isojen ryhmään syksyllä. Me aikuiset emme ole vielä lomalla. Nyt mennäänkin Mallorcalle asti pari viikkoa ristiinrastiin, yritämme päästä nauttimaan Puistoblueseista ja juhlia synttäreitäni, käväisen viikon päästä myös Raumalla kolmen päivän keikalla ja sitten onkin torstai jolloin minä pakkaan. Perjantaiaamuna lomalento starttaa aamuvarhaisella, siitä huolimatta tilaan kuohuviinin. 
0

4 vastausta artikkeliin “saimaanraikkaat”

  1. Kauniit kuvasi taas ♥

  2. viiru sanoo:

    Mahtavia kuvia ja komeat pikkupojat!

  3. /// Laura /// sanoo:

    Aivan ihanan kesäistä tunnelmaa :)

  4. pau sanoo:

    Näihin kuviin on saatu vangittua aivan mieletön tunnelma ja lataus!