Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

syyskuvaajien lehtipäivien saldo

Kotiuduin puoli tuntia sitten Tallinnasta. Nukuin viikonloppuna noin 7 tuntia. Join noin neljäsataa valkoviinilasia ja joka puolelle vaappuvassa Linda Linessa oluita ”osta kaks, maksa yks” periaatteella. Elo oli oikein hauskaa, tuli taas uusia tovereita ja yritin ehdottaa Lehtikuvaajien syyspäivien jatkuvan ensi vuonna viikon verran. Meitä pidettiin hyvänä, pääsimme kylpyläänkin, jossa pailattiin sitten pukkarilokeron piikkiin. Sieltä sai ostaa 2,50 eurolla kylpytakin, ne loppuivat kesken joten sitten niitä kierrätettiin. Ensimmäisellä klubilla loppui ensin hanakalja, sitten olutpullot, sitten siideri. Kylpylässä loppui lähestulkoon kaikki. 
Luentosalista loppui tänään vesi.
Meillä oli upeita ja inspiroivia luentoja. Niistä mainittakoon lupsakan rennoksi paljastunut Samuli Karala sekä tanskalainen nuori naisvalokuvaaja Laerke Posselt. Jos joku saa järisyttävän rauhan kuviin, niin hän. 
Monta kokemusta rikkaampana paluu arkeen tulee pehmeällä laskulla, huomenna on nukkumispäivä. Haikeana kohtasin kotipihan. Kun on isolla porukalla (meitä oli noin sata)  höpöttäen melkein kolme päivää, iskee tyhjyys kun istuu yksin taksiin. On tästä jo kaksi kertaa selvitty, että eikähän tänäkin vuonna. 
0

Kommentit on suljettu.