Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

vapaa maanantai


Viritys.

Mummon kellarista hain hilloa ja eteeni tuli vanha penkki. Se lojui jättikokoisen vanhan radion alla. Ihastelin radiota pitkään ennenkuin havaitsin kaunottaren sen alla! Jösses. Uuden sohvan saavuttua kotiin piti Pentikin lampulle saada vähän korkeutta ja kaarituoli oli vallan mainio siihen!


Rakkauteni.

Hammaslääkäri sanoo mulle että juo vettä kun sulla on toi kariesbakteeri suussa. Se täti ei ollenkaan tajua että se ei maistu samalle kuin kokis!!!! Tarvitsen hiilihappoa. Ja olen totaalisessa koukussa kokikseen. Pakotin itseni vaihtamaan normikokiksen zeroon kun kiloja alkoi kertyä. :D Zeroa voi nautiskella ainoastaan tölkistä. Miten juoma onkin niin erimakuista tölkistä lipitettynä!
Lehtiä tulee ostettua ja tilattua enemmän kuin ehtii lukea. Ne on henki ja elämä.


Tuunaus.

Ärsytti vallan kauan kellon punaiset viisarit ja tänään revin sen auki. Punaiset muuttui valkoisiksi. Valkoisella permanenttitussilla vetelin, ja kyllä ne hyvältä näyttää etenkin kun kello on melko korkealla. :) Uutta kelloa olen metsästänyt pari vuotta, olohuoneeseen. Ei tahdo löytyä. Ei juuri sellaista oikeanlaista. Pitänee jatkaa etsimistä.


Vuohenjuusto ja balsamico-soossi.

Ukkelini on kokki ja se kiehautti mulle kasaan siirapista ja balsamicosta kastikkeen. Fiilistelen kastiketta salaatin kera joka päivä. Lisukkeeksi hän marinoi ja paisteli paprikaa, kesäkurpitsaa sekä punasipulia. Tähän annokseen mennessä ne oli kylläkin jo syöty.


Lebu neljä.

Leevi täytti tänään neljä. Lauantaina juhlitaan, mutta tänään piti käydä jätskillä ja perinteiden mukaan haettiin lahja jonka Leevi itse halusi. Äitin ja iskän paketit oottelee lauantaihin asti.

0

Kommentit on suljettu.