Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1-2-3 PUHTAITA MAKUJA

image image image image image imageimage image image image image image image image image

 

Eilen tuli pientä keskustelua kommenteissa korruptioblogeista ja juhlimisesta. Ratkaisen tän kertomalla mitä OIKEANA synttäripäivänäni tehtiin. No juhlittiin tietenkin!

Saimme ihanan oudolle kuuden hengen porukalle juuri ja juuri paikat perjantain 1-2-3 Puhtaita makuja pop-up ravintolaan. Onneksi saatiin! Ilta Teurastamon Kellohallilla oli erittäin onnistunut, vallattoman hauska ja makunystyröitä kutkuttava.

Puhtaita makuja siis keräsi landen parhaat yhteen ja paikalla oli Turusta Kaskis, Forssasta Köökki ja Raumalta Goto. Ilmeisesti Goto on laittanut lapun luukulle, joten herra Teemu Laurell vastasi Goton tarjonnasta omalla nimellään.
Saimme sokerisuolattua lohta, fasaanimakkaraa, vuohenjuustoa ja granolaa, kuhaa tilli-fenkoli kastikkeella, possunkylkeä varhaiskaalilla ja kirsikalla sekä jälkiruoaksi kuusenkerkkää valkosuklaalla. Dinneri alkoi tomaattigazpacholla ja odotellessamme saimme gini-mehujäät.

Ruoka ei ole mitään ilman juomaa ja kun on tarjolla viinipaketti, siihen on tartuttava. Etenkin kun ei itse ole mikään viiniasiantuntija, jotta osaisi tilata oikeat viinilasilliset. Opin myös uuden asian! Viinipaketin voi puolittaa, sekös on kätevää jos ei halua olla tuiterissa loppuillasta. Meillä tästä ei ollut suurta pelkoa, istuimme perjantain kattauksessa pitkälle yöhön ja ehdimme sulatella jokaisen annoksen erikseen. Koska meillä oli paljon höpötettävää, pitkä ilta ei juuri haitannut! Yhdessä välissä olimme hieman kärsimättömiä koska meillä ei ollut mitään juomaa. Olimme pop-up ravintolan ensimmäiset asiakkaat ja uskonkin, että lauantaina hommat luisti jo hieman nopeammin.

Mutta ne juomat! Maistelimme seitsemän eri juomaa. Yhden cavan, yhden punaviinin, yhden kuplivan rosén ja useita valkoviinejä. Jokainen ruoan ja juoman liitto toimi. Pop-up vörkki siis niin, että jokainen ravintola vastasi kahdesta annoksesta. Kaskis ja Goto tekivät molemmat alku- ja pääruoan, Köökki vastasi alku- ja jälkiruoasta. Kun viimeinen annos oli syöty, totesimme aterian olleen just eikä melkein. Köökin jälkiruoka kruunasi kattauksen täydellisillä mansikoilla ja valkosuklaan sekä kuusenkerkän yllättävällä liitolla joka ei ollut ollenkaan liian makea!

Skoolasimme kaikilla seitsemällä lasilla ja gazpachomaljalla ”Hyvää syntymäpäivää, hyvää kesää, hauskaa iltaa” Toiseksi viimeisellä lasilla oli jo vuorokausikin vaihtunut, joten sain juhlia kolmekymppisiäni vielä lauantainkin puolella! Upea ilta, ihania uusia ja vanhoja ystäviä. Wannabe-kulinaristi kiittää.

8
8.7.2015
FS 2015
10.7.2015
KAHVILA IIVARI

Kommentit

  • Voi apua mikä kommentti tuossa edellä. Mä toivon, että se oli joku sun kaveri ja heitti ton läpällä. Mä taas katselin, että onpa kauniita naisia kuvat täynnä. Ja herkullista ruokaa. Melkein meni jauhot suuhun ton luettunani ja meinasi jäädä kommentoimatta, kun en tiennyt mitä sanoa.

    Itseä vähän harmitti, etten päässyt tohon tapahtumaan. Remppakiireitä. Kaskis on ihan paras. Köökki on myös yksi suosikeista. Goton ruokia olisin halunnut päästä testaamaan.

    Myöhäiset onnittelut. Vaikutti onnistuneilta synttäreiltä:)

    21.7.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *