Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AAPO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olimme ostaneet joulukalenterit viikko sitten ja eilen autossa Aapo yllättäen sanoi omalla liikuttavan söpöllä äänellään ”Äiti mä haluan kiittää sua, kun sä olet ostanut mulle niin hienon joulukalenterin.”

Aapo on niitä lapsia jotka joutuvat odottamaan koko vuoden paketteja. Syntymäpäivät ovat kymmenen päivää ennen joulua ja vielä nimipäivätkin osuvat sinne väliin. Tilanne alkaa olla jo melko kärsimätön ja Brion junalehtinen on repeytynyt ja nuhjuinen. Odottelun vuoksi haluan pitää Aapolle ikimuistoiset ja anti-jouluiset synttärit joka vuosi, mutta tässä on muutakin. Tuo muksu on kiltti, kultainen, höppänä ja rakkain aarteeni jota minulla on. Minulla on miljoonia lahjaideoita mammanmussukalle ja aion paapoa häntä ensi kuussa materialistisesti loputtomiin asti!

Olen muistaakseni joskus tänne kirjoittanut, että Aapo on saanut pusuja ensimmäisen elinvuotensa aikana enemmän kuin jotkut koko elämänsä aikana. Sama meno jatkuu edelleen, rakkautta ja huomiota ei tuo lapsi ole vailla, joten on ihanaa toteuttaa kerran vuodessa hänen lahjatoiveitaan. Ensi kuussa Aapo saa kulkea koko kuukauden kruunu päässään.

Leevin kanssa ensimmäiset vuodet olivat haastavia, sittemmin hänestä on kasvanut upea tyyppi ja meininki on helpottunut huomattavasti hänen kasvaessaan. Tulemme paljon paremmin toimeen nykyään. Aapo taas on ollut niin ihana vauva ja taapero, etten soisi hänen kasvavan ollenkaan. Herra täyttää kuukauden päästä viisi ja en kestä ajatusta ensi vuoden eskarista. Leevin lailla hänestä kuitenkin kasvaa varmasti mitä mainioin tyyppi ja tiedän, että ainakin seuraavat viisi vuotta saan häntä suukotella. Tiedän sen siitä, että viimeksi eilen viisi vuotta vanhempi Leevi tokaisi minulle ”Äiti sä et mee mihinkään ennen ku mä oon antanut sulle VIIS pusua!”

Halkean rakkaudesta mun jätkien kanssa. <3

 
Ps. Aapolla on päällä Vimman college paita Dalmatian kuosilla. Jumalointini Vimmaa kohtaan on tullut täällä usein selväksi, mutta tuo collegemalli on täydellisin paitamalli leggareihin pukeutuvalle rimppakinttu-Aapolle. Collegematskukin toimii ihanasti.

14
7.11.2015
FS 2015
11.11.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *