Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARKA PAIKKA / HESARITV

Kuvankaappaus 2015-9-10 kello 19.46.34

Mun elämä nyt vaan on pelkkää kirjaa tällä hetkellä. Tai itseasiassa tähän päivään asti. Keväästä asti kestänyt Tyhjä syli -sessiointi jatkuu edelleen, mutta kaikki virstanpylväät on nyt takana. Se kaikki hype. Huh. Tänään viimeistelin paketin istumalla Anja Snellmanin haastateltavana SUORASSA tv-lähetyksessä Hesaritv.llä Sanomatalolla. Arka paikka ohjelma kesti parikymmentä minuuttia ja kiitos beetasalpaajien, selvisin siitä hengissä.

Tein Snapchattiin tutoriaalin tv-esiintymisiä varten:

1. Muista, että tv-kuva on liikkuvaa kuvaa, eikä stilliä, joten voit ihan vapaasti liikuttaa päätäsi, silmiäsi ja käsiäsi kuten normaalistikin.

2. 80mg beetasalpaajia on ihan ok määrä.

3. Älä anna maskeeraajan valita huulipunan väriä.

Kokemus meni kategoriaan ”ylitän itseni” – heittämällä. Olin jännittynyt ja ajatukseni harhaili. En varmaan tule esiintymään ikinä enää televisiossa, mutta jos sinne eksyn, yritän muistaa yllä olevat opit. Huh, aikamoista settiä. Jäykän ensikosketukseni tv-maailmaan voi kurkkia täältä: ARKA PAIKKA / HESARITV

Anja antoi mulle muuten älyttömän upean kehun heti haastattelun alussa ”En ole vähään aikaan yhdenkään kirjan ääressä ollut yhtä sanaton kuin tämän ääressä.” VOU.

12
6.9.2015
TAKKI TYHJÄ
10.9.2015
LIIAN AIKAISIN

Kommentit

  • Hyvin sä vedit! En ole lukenut kirjaa ja haastattelun nähtyäni haluan sen ehdottomasti lukea.

    10.9.2015
  • iituliina
    REPLY

    Käydessäni tänään Kaapelilla tuijotin sun kuvia ikuisuuden itkien. Sitten itkin metromatkan ja nyt kyynelehdin täällä taas, kun aloin katsoa haastatteluasi. En kestä. Olet huikea, kuvasi ovat ja ja ja en kestä. ♥

    13.9.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *