Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BULBA – diffuuserin taikaa

Kirjoitin muutama postaus sitten teille Dr Qing Lin kirjasta Shinrin-Yoku, jossa sukellettiin metsäkylvyn saloihin. Siitä inspiroituneena olin hyvin määrätietoinen ja päätin oitis, että meille tulee Aroma Diffuuseri.

Diffuuseri tuo metsän sisätiloihin. Se kuljettaa eteerisiä öljyjä elimistöön tehokkaasti ja öljyjä sekoittamalla voit liki tuntea olevasi japanilaisessa metsässä. Mikäli haluat siis Suomen metsien lisäksi testata Japanin metiköitä – Qing Li suosittelee sekoittamaan öljyjä jotka sisältävät pallosypressiä, japaninsypressin puuta ja lehtiä, rosmariinia, setripuuta, eukalyptusta ja mäntyä.

 

Pelkästään tuntemuksista ei kuitenkaan ole kyse, vaan
eteeristen öljyjen hengittely on itsensa hoitamista. 

 

Onko keskittymiskyky kateissa ja fyysinen väsymys painaa? Lorauta diffuuseriin männyn tuoksua ja ala hengittelemään. Kiristääkö hermoja? Tuoksuttele setripuun (joka nykyään on peräisin usein katajasta) rauhoittavaa ja henkistä vahvuutta lisäävää aromia. Haluatko välttää tulevan talven flunssat? Pulputa talven läpi japaninsypressiä huoneilmaan ja nuhat pysyvät loitolla. Japaninsypressi (eli Hinoki) tuoksuu metsäiseltä ja aromaattisen öljyn sanotaan rentouttavan, rauhoittavan ja maadoittavan mieltä (whatever that means..). Sitä käytetään myös kipeiden lihasten hoitamiseen. Diffuuseri levittää tuoksut huoneeseen, mutta öljyjä voi toki myös tiputella kylpyveteen.

Eteeriset öljyt ja aromaterapia ovat olleet hoitomuotoina kovin pitkään, mutta kovin monella suomalaisella ei ole omaa pulputtajaa kotona. Kovinkaan usea suomalainen ei myöskään lenkkeile metsässä paria tuntia, joka päivä. Minä olen sieltä päästä, joka kokee metsässä kuljeskelun melko tylsänä aktiviteettina, ötökät syövät minut paukamille sekunneissa ja kaikkialla näyttää samalta. Eksyn varmasti, jos lähden ilman puhelinta metsän syvyyksiin. Tuijotan mieluummin tuntikaupalla merta. Diffuuseri tulee kuvioihin tässä vaiheessa.

 

Haluan hengitellä hyvää tekeviä öljyjä kun istun tietokoneella,
tai kun nukun. 

 

Meidän diffuuseriksi valikoitui Bulba ja voitte vain arvata miksi. Bulba tarjoaa sisustukseen sopivia diffuusereita, jotka eivät vie huomiota, vaan ovat näppärän kokoisia, helposti liikuteltavia ja kestävät esteettisen silmäni arvioinnin. Bulballa koettiin, että diffuuserit olivat liian isoja ja rumia, joten he päättivät kehittää oman mallistonsa. Suomalainen yritys haluaa tuoda kosteutta kuivaan sisäilmaamme ja lisätä tuoksuja tuoksuttomaan kotiimme, kauniisti ja helposti.

Bulban kautta voi hankkia samalla myös kotimaisen Frantsilan eteerisiä öljyjä. Minun koriin valikoitui alkajaiseksi mänty, kataja ja mustakuusi. Aion ottaa metsäteeman haltuun täysillä ja olenkin jo koukussa ihanaan männyn tuoksuun. Melkein kun olisi saanut puhtaat mäntysuovalla pestyt matot lattioille, joka päivä! Olen myös erittäin yllättynyt siitä kuinka riittoisa melko pikkuinen Bulbani on. Tunteja se surruttaa höyryä huoneeseen ja nestesäiliö on silti liki täynnä.

Onko teillä kokemuksia diffuusereista ja niiden hyödyistä? Kiinnostaisi erittäin paljon kuulla lempituotteistanne etenkin öljyjen saralla.

Henkiset hyvinvoinnin ja metsäfiilistelyn lisäksi Bulba listaa Aroma Diffuuserin hyödyiksi muun muassa: vähentää kuivassa ilmassa lisääntyviä bakteereja, edistää terveyttä, sitoo pöly ja allergianaiheuttajia, kosteuttaa ihoa ja ilmaa, auttaa nukahtamaan ja vähentää kuorsausta ja tukkoisuutta.

Sanoisin, että hankkimalla diffuuserin kotiin, ei voi kuin voittaa. Koodilla muutamahetki10 saat tilauksestasi 10% alennuksen verkkokaupasta, joka löytyy osoitteesta bulba.fi

 

5
29.7.2018
JOUTENOLO – yrittäjän paras ystävä
31.7.2018
VIMMA X NEULOMO – prismoissa

Kommentit

 • Anna W.
  REPLY

  Hei Kaisu! En tiedä ootko kuullut, mutta jotkin eteeriset öljyt ovat erityisesti diffuusoituna kissoille ja koirille myrkyllisiä. En nyt just muista onko nuo, mitä mainitsit. Mutta aattelin että tää on hyvä tietää, jos et tiennyt tai jos joku seuraaja tätä lukee. Tää Bulba on kyllä ihan supernätti, ihan eri sarjaa kun muut mitä on nähnyt!

  30.7.2018
 • Päivi
  REPLY

  Diffuuserit on ihania! Meillä ne olleet käytössä usean vuoden ajan hyvällä menestyksellä. Ihana tuki mm. hengitysteille, immuunijärjestelmälle sekä mielelle kun haluaa piristystä, rauhoitusta tai mitä milloinkin. Eteeriset öljyt tuovat ihanaa tuoksua ja samalla hyvää oloa, että ilman niitä en enää voisi tai halua olla.
  Lempiöljyjä on monia: Valor, Pine, Highest Potential, Peppermint, Lemon, Thieves.. Ihan parhautta nämä!

  30.7.2018
 • Päivi
  REPLY

  Diffuuserit on ihania! Meillä ne ovat olleet käytössä useamman vuoden hyvällä menestyksellä. Eteeriset öljyt tuovat hyvän tuoksun lisäksi niin hyvää oloa, että ilman en voisi tai halua olla.☺
  Lempituoksuja on monia.. Valor, Peppermint, Highest Potential, Rose, Pine..
  Aamuisin pöhhyyttää usein Peppermint tai Lemon; iltaisin Laventeli/Cobaibaa/Stress Away; jos hengitystiet tarvii tukea niin R.C/eucalyptus/Frankinsence, jos kaivataan iloa, niin Joy – mitä milloinkin hyvältä tuntuu. Ihan parhautta nämä!❤

  30.7.2018

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *