Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EKSÄN ELÄMÄ

Näyttökuva 2016-03-18 kello 11.01.08

Kun eksät jatkavat elämää.. Vaikka heistä ei haluaisi mitään, uutiset askelista eteenpäin, poispäin minusta, koskettavat. Lasteni isän kanssa suhde on tasapainossa, olen onnellinen hänen puolestaan, vaikka toki hänenkin etenemiset laittavat miettimään elämää. Mutta ne muut. Ne joiden kanssa ei ole tekemisissä. Tällöin uutiset tulevat aina vielä enemmän puun takaa ja reaktio (itku) yllättää, joka kerta.

 

Eksät tuppaavat usein katoamaan elämästä, eivätkä vähiten siitä syystä, että heidän tekemisensä vaikuttavat meihin. Poissa silmistä, poissa mielestä. Kun on kokenut syvän yhteyden ihmiseen, isot uutiset kuten naimisiinmenot, lapset ja uudet puolisot säväyttävät, kouraisevat sisuskaluista. Aivan varmasti myös enemmän silloin, kun itse velloo jo valmiiksi pohjamudissa ja tuntuu, ettei elämä etene toivomallaan tavalla. Itku kestää yleensä hetken, mutta mietteet pysyvät päässä pidempään. Sitä tekee mitä ei saisi, vertaa.

Elämässäni on tällä hetkellä yksi ihminen joka käy ajatuksissani lähes päivittäin. Kaikki muut eksät elävät elämäänsä salakavalasti taka-alalla ja tupsahtavat mieleeni usein vain isojen uutisten myötä. Koska ne kohauttavat, niitä ei halua kuulla. Menetyksiä ja suruja ei halua käydä läpi uudelleen. Siksi usein eksät jäävät elämästä pois. Eroa verrataan yleensä epäonnistumiseen, eikä siihen tunteeseen halua palata. Näissä asioissa järjellä ei ole mitään tekemistä. Kun uutinen tulee (yleensä tahtomatta), se on käsiteltävä. Vaikka tunteet eivät ole järkeviä, ne ovat olemassa.

Koska olen kova reagoimaan sydämelläni, yritän jatkuvasti sulkea itseäni kuplaan. En lue uutisia, koska en halua jatkuvaa pahaa oloa ja ahdistusta maailman menoista. Täten olen poistanut aina myös eksäni elämästäni. Vastoin tätä ajatusmaailmaa olen ollut aktiivinen deittailu-maailmassa jo pitkän tovin. Nyt väsyin. Poistuin kaikista aplikaatioista ihan vain siksi, että minulla ei ole voimia pettyä. Menin kokonaan kuplaani. Värjöttelen täällä turvasatamassa nyt hetken, keräilen voimia. Olen kylläkin tässä muutaman viikon aikana huomannut, että universumi ei anna mun olla rauhassa edes kuplassani, vaan kohauttaa uutisillaan silti jatkuvasti.

Olipas hyppivä teksti. Välillä on vaikeaa kirjoittaa kun ei voi kirjoittaa asioista täysin oikeilla nimillä. Toivottavasti tästä nyt joku pointti irtosi!

 

34
18.3.2016
FS 2016
21.3.2016
KONMARITETTU

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *