Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ELÄMÄN ELIKSIIRI

_MG_1954 _MG_1915 _MG_1935 _MG_1942 _MG_1959 _MG_1963 _MG_1949

En harrasta uuden vuoden lupauksia. Koen valtavaa painetta tulevasta vuodesta ihan ilman lupauksiakin ja en lupaa itselleni mitään. Se on aivan turhaa. Jos lupaan olla syömättä karkkia, syön sitä heti samana päivänä ihan vaan siksi, että minä en minua määrää. Olen tainut avautua luokattoman huonosta itsekuristani täällä aiemminkin..

Muutoksen täytyy lähteä selkärangasta ja muutoksen täytyy olla armelias. Sen verran itseäni tunnen, että ehdottomat säännöt on tehty rikottaviksi. Mitä enemmän annan valtaa lipsua, sitä todennäköisemmin homma toimii.

Juon vettä hävettävän vähän. Siis naurettavan vähän, siis en liki ollenkaan. Olen aina vihannut vettä ja aktiviisesti juon sitä silloin kun on kuuma. Kyllä minullekkin tulee vastaan se piste jolloin vain vesi saa tukalan olon pois ja kroppa kertoo selkeästi, että tämä jano ei limua juomalla lähde. Kun ei liiku, sitä vaan melko harvoin törmää lähinnä kuumasta ilmastosta johtuvaan janoon täällä Suomessa.

Nyt kuitenkin uuden vuoden tienoilla minua alkoi ahistaa tämä veden juomattomuus. Päätäni on särkenyt ja vaikka tiedän, että pääkipu johtuu suurimmaksi osaksi niskojeni huonosta jamasta, niin jotenkin päädyin hoitamaan ongelmia vedellä. Vesi vanhin voitehista ja sitä rataa.. Tulin yksinkertaisesti pisteeseen jolloin tajusin, että elimistöni kuivuu ja haperoituu Coca Cola Zeron vaikutuksesta.

Törmäsin vedenjuonti aplikaatioon, latasin sen ja etsin netistä juomapulloa joka kulkisi töissä mukanani. Daily Water piippaa ajastamani aikataulun mukaisesti ja olen imuttanut tänä vuonna vettä enemmän kuin viime vuonna yhteensä. Totesin neljän päivän jälkeen, että 2 litraa päivässä oli naurettava aloitus. Pissaan koko ajan, melkein taukoamatta ja mahani on turvonnut pallo. Kahdeksan lasin sijaan, olisi kannattanut aloittaa neljällä 2,5dl mukilla, mutta koska minulla on lupa lipsua, neljä lasia saattaa hyvinkin jäädä päivän saldoksi.

Lähdin liikkeelle sillä ajatuksella, että jos edes kolmena päivänä viikossa juon kaksi litraa vettä, se on hitokseen enemmän kuin viime vuonna. Saatoin ihan aikuisten oikeasti juoda välillä viikon aikana vettä vain suihkussa, kun sitä sinne ohi mennen valui. Päätin myös startata rehellisesti raa’alla vedellä, en lisää limeä/sitruunaa/kurkkua/kuplia koska sitten se maistuu pahemmalle tienpäällä ollessa. Ei sitä voi auton ratissa alkaa kurkkua leikkaamaan, yritän tottua veteen joka on mielestäni edelleen pahaa. Se ei maistu millekkään ja ruokajuomana se on kamalinta ikinä.

Jos juon Daily Water aplikaation tahtiin, olen niin täynnä vedestä, että limulle ei jää tilaa. En tosiaan ole ehdoton ja jos limua tekee mieli, juon ja vuorostaan vesilasi jää väliin. Pissaan koko ajan, joten konttorilla tulee todella paljon hyötyaskelia kun ravaan yläkerran vessaan puolen tunnin välein. Sain juuri kuulla, että jossain vaiheessa kroppa alkaa käyttää vettä ja pissahätä laantuu. Epäilen, rakkoni on minikokoa. Virtsan vaalentumisen ja limuhimon vähentymisen lisäksi en ole havainnut mitään merkittäviä muutoksia. Joskos se kuitenkin tekee tuolla elimistölle salaa gutaa..

Haaveilen päivästä jolloin hamuan vettä heti herättyäni ja pitkin päivää, ihan ilman aplikaatiota. Tajuan ettei sitä päivää välttämättä koskaan tule, mutta näin tammikuun puolessa välissä olen vielä motivoitunut ja se on paljon!

Kun googletin ”water bottle” löysin MASTERMARK puodin joka pääasiassa myy liike- ja yrityslahjoja mutta on viime syksynä avannut nettikaupan kuluttajille, sieltä löytyy myös tämä Eva Solon pullo johon iskin heti silmäni ja joka oli loppu liki joka paikasta, vaan ei Mastermarkista!

0
20.1.2015
FS 2015
21.1.2015
MÄTTÖSUNNUNTAI 2

Kommentit

 • Apua, en voi uskoa tätä todeksi onko todellakin muita kaltaisiani vedettömiä???!!!

  Ihan mielettömän ihanaa etten ole maailmassa ainoa joka vihaa vettä ja rakastaa Cocista. Mä olen jopa uskotellut itselleni että veteen on valtion toimesta laitettu jotain kamaa jotta kansalaiset olisivat kuuliaampia.

  Oon pari kertaa yrittänyt aloittaa veden juonnin mutta ei siitä mitään ole tullut. Oireesi kuullostavat tutuilta ja ihokarvani nousevat pystyyn pelkästä ajatuksesta.

  Voimia valitsemallesi tielle, se on varmasti raskas taival, enkä tiedä onko siitä mitään hyötyäkään mutta tsemppiä kuitenkin. :)

  20.1.2015
 • murphy
  REPLY

  Hearhear! Siis vesi on pahaa. Tiedostan että tämä on melko elitistinen mielipide, mutta mä en vaan tykkää vedestä. Se maistuu eimiltään tai sitten tunkkaiselta, jotenkin vaan niin tylsältä. Voin olla helposti useita päiviä juomatta vettä. Kyllä hyvin pärjää kahvillakin! Mulla ei oo limukoukkua, mutta vissyä menee, siitä ei kai muuta haittaa kun hampaat menee..

  20.1.2015
 • Lilla
  REPLY

  Saan usein kuulla että mitä sä oikeen kittaat sitä vettä: ) ravaan usein vessassa ja vettä menee paljon. Siitä on tullut tapa ja aamulla tuntuu että aivot herää vasta kun on juonut puoli litraa vettä. Kun tulee töistä pitää saada VETTÄ! :)

  21.1.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *