Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EN KÄSITÄ.

image

Mua oksettaa. Mulle tulee tästä rasistisesta Suomesta fyysisesti paha olo. Suljin silmäni uutisilta kohta jo kaksi vuotta sitten. Totesin, että niistä tulee mulle usein erittäin paha olo ja mieli. Aloin elää kuplassa jonne sain tärkeimmät uutiset radiosta, ystäviltä tai Facebookista. Kaupassa en lue iltapäivälehtien lööppejä, enkä katso uutisia. Näin on ollut hyvä.

Jaan Facebookissa urpoja kissa-memejä ja videoita lapsista joille sattuu naurettavan typeriä juttuja. Viihdytän siellä itseäni ja nappaan seinältä tärkeimmät uutiset. Mennä viikkoina olen joutunut Immosen sössötyksistä alkaen seuraamaan niin hirveitä uutisia kotimaastani, että en tiedä miten päin olisin.

Mä en jaksa enää tätä. Me ollaan otettu askelia homojen kanssa ja kun niiden kanssa voitettiin muutama taistelu, luulin, että tämä maa alkaa olla suvaitsevainen ja pullollaan normaaleja ihmisiä jotka ovat heikompien puolella ja kasvattavat lapsistaan tasa-arvon edustajia. VÄÄRIN. Tästä maasta löytyy pelottavan paljon kusipäitä. Aikuisia jotka tönivät lapsia heidän ihonvärinsä takia, teinejä jotka hakkaavat koulukavereitaan joiden synnyinmaa ei ole Suomi ja niitä helvetin urpoja jotka kehtaavat nettipalstoilla kasvottomina (tai ehkä vielä pahempaa: omilla kasvoillaan) ilmoittaa, että neekerit pitäisi hirttää.

En jaksa. En kykene millään asteella ymmärtämään tätä. Rasismille ja natsismille ei ole mitään perusteita. Olen suvaitsevainen ihminen ja yritän aina ymmärtää kaikkia osapuolia. Mutta nyt en pysty. Tässä ei ole yksinkertaisesti mitään ymmärrettävää. Viha ja väkivalta. Ei.

Muutama vuosi sitten olen puhunut esikoiselleni homoista. Olen puhunut siitä kuinka hän saa rakastaa ihan ketä haluaa sukupuoleen tai ihonväriin katsomatta. Jos hän haluaisi itse vaihtaa sukupuolensa ja liittyä kirkkoon, siinä olisi sulateltavaa, mutta olisin tukena. En pysty käsittämään, että joku aikuinen ihminen lietsoo kotona vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Musta alkaa tuntumaan siltä, että kantasuomalainen natsi tanssii veljensä homohäissä vuoden 2015 Suomessa, mutta kertoo kotona lapselleen, että neekerit pitää myrkyttää.

Tästä voisi puhua ja tätä voisi lietsoa moneltakin kantilta. Mutta mikään ei muuta sitä, että syntyperällä, ihonvärillä tai sukupuolisella suuntautumisella ei ole mitään väliä. Sillä ei pitäisi olla väliä kenellekkään ja hyvin usealle sillä ei onneksi ole. Mä toivon syvästi, että joka helvetin järkevä suomalainen kaartaa vaaliuurnille seuraavissa vaaleissa ja pitää huolen siitä, että yksikään Immonen ei pääse läpi. Häpeän silmät päästäni asua maassa jossa meitä edustaa tuollaiset idiootit.

Viikkoja seurasin ja nyt tämä Prinssi Jusufin & kumppaneiden Isänmaan puolesta kuvan kommenttiketju sai pääni räjähtämään. Onnekseni huomasin, että sieltä löytyy kaltaisiani, järjellä ajattelijoita paljonkin. Yhteen kommenttiin yhdyn, ja vahvasti:

Robert:
Tiedoksi teille jotka ajattelevat ettei maahanmuuttajat kunnioita sotaveteraaneja: ottaen huomioon että erittäin suuri osa hoitoalan työntekijöistä on maahanmuuttajia niin juuri he pitävät huolta vielä jäljellä olevista veteraaneista. Hoitajat pukevat, pesevät, vaihtavat vaipat jne. Muuten yhtäkään KIITOS-paitaista kaljupäätä en ole nähnyt veteraanien vaippoja vaihtamassa.

Mä en jaksa. Lopettakaa urpoilu, käyttäkää energia johonkin hyödylliseen. Naurettavaa, mutta myös helvetin pelottavaa ja ahdistavaa touhua. Jos olisin tummaihoinen, pelkäisin perkeleesti elää tässä maassa. Miettikääpä sitä. Minusta jokainen rasisti-urpo pitäis lähettää vuodeksi Namibiaan, olemaan ainoa valkoihoinen.

Tän ei pitäis olla näin vaikeaa. Antakaa muiden ihmisten olla ja keskittykää omaan elämään. Miten jonkun ihonväri voi olla sinulta pois, saatika jollain asteella tuomittavaa? Ei mene jakeluun!!!! Näiden ihmisten täytyy olla jollain asteella mielenvikaisia.

Liikutuin Meillä On Unelma -mielenosoituksen ihmispaljoudesta. Meillä on mahdollisuus suvaitsevaan Suomeen, mutta tässä on aika pelottavan paljon työtä vielä.

Anteeksi kielenkäyttö, mutta tää menee tunteisiin ja vahvasti.

Kuvan lapsi ei liity tapaukseen.

29
10.8.2015
MIS OOT?
15.8.2015
VIISAITA SANOJA

Kommentit

 • Jaana S
  REPLY

  Just samoja kommentteja luin ko. Kuvan alta fb:syä ja mietin lukiessani teemaan sopivaa kirjaa, että miksei jokaista pakoteta vaikka peruskoulussa lukemaan kirja Kissani Jugoslavia, joka kertoo kuinka kipeää tekee lähteä pakoon omasta kotimaastaan, olla maahanmuuttaja Suomessa, ja vielä homo. Sääliksi käy….

  11.8.2015
 • Juttayy
  REPLY

  20 vuotta sitten kuvittelin, että mitä enemmän Suomeen muuttaa ulkomaalaisia, sitä nopeammin rasismi ja ennakkoluulot täältä häviävät.
  Kun tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksyttiin eduskunnassa, itkin ilosta teiniminäni haaveen toteuduttua (itse olen heteroliitossa elävä kolmevitonen perheenäiti).
  Mieheni on mamu, ja kaksi pientä poikaani ovat siis puolimamuja. Päivä päivältä pelkään enemmän ja enemmän heidän puolestaan täällä pienellä paikkakunnalla. Jo nyt kaksivuotias esikoinen jätetään leikkipuistossa ulkopuolelle, kun muiden lasten vanhemmat kuulevat lapseni vierasperäisen nimen. Kouluun menemistä jännitän jo nyt. Alan kallistua sille kannalle että muutamme mieheni kotimaahan lasten koulunkäyntiä varten – siellä mamuja kohdellaan toivottuina vieraina.
  Uskomatonta että täällä mennään sivistyneisyydessä ja suvaitsevaisuudessa taaksepäin. En ymmärrä miten hallituspuolue voi antaa Immosen lausunnoille hyväksyntänsä. Pelkään.

  11.8.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *