Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FANTASIA

image

 

Ajatteletteko te koskaan ketään? Siis sillai.. Hirmu moni varmasti miettii tasa-arvoa, kirjan juonen kulkua, töitä, lasten asioita, huomista. Minä olen omistanut, niin kauan kuin muistan, nukahtamishetken haaveilulle. Miehille.

Ollaan asian ytimessä jos mielikuvissa surraa vieressä nukkuva henkilö. Yhden pitkän suhteen kokeneena ja sen perään lyhyen läpikäyneenä havaitsin, että jossain vaiheessa se haaveilun kohde vaihtuu siitä omasta kullasta johonkin muuhun. Oletan, ettei tulevaisuuden poikaystäväni lue tätä viidentoista vuoden kuluttua ja toisaalta vaikka lukisikin, uskon että hänelläkin on omat kohteensa joista on parempi olla hiljaa.

Fantasiat eivät useinkaan ole sitä itteään (kyllä, näköjään häpeilen käyttää seksi-sanaa julkisessa blogissa vuonna 2015)Itseasiassa ne on sitä todella harvoin! Haaveilen jännitteestä, ensimmäisestä kosketuksesta. Kuvittelen väittelyitä, katseita. Koska mielikuvitukseni on rikas, pääni vaatii yleensä koko tarinan jotta olen tyytyväinen. Jos tarina on hyvä, saatan nukahtaa liki samanlaiseen tarinaan viikon putkeen. En kuitenkaan tarkoita, että nukahtaisin tehden sitä (kyllä, näköjään en uskalla kirjoittaa masturbaatio -sanaakaan). Kuvitelmat ilman mitään sen kummempaa tuovat rauhallisen olon ja nukahdan hyvällä mielellä.

Kohteena yleensä on joku oikeasti tavoiteltavissa oleva ihminen, mutta myös melko absurdit hahmot päätyvät päähäni, jos ei muuta ole tarjolla. Nekin ovat kuitenkin aina sellaisia stooreja jotka voisivat oikeasti tapahtua jos lottovoitto kävisi. Esimerkiksi Incubuksen laulaja Brandon Boyd oli vuosia vakiokamaa alkuyön tunteina. Kun he olivat tulossa Suomeen vuosia sitten keikalle, päässäni eteni iltaisin tarina jossa minä olin kuvaaja-aitiossa ja keikan jälkeen toki törmäisin häneen takahuoneessa (kuvaajat ja bändihän on samassa huoneessa, toki) ja loppu olisi historiaa.

Miehet tekee yleensä just sitä ja ajattelevat sitä itteään tai naisten niitä. On varmasti miehiäkin jotka tarvitsevat enemmän juonikäänteitä ja eivät hamua purkautumista, epäilen kuitenkin että näitä on noin 0,3% kaikista miehistä. Tarinointi on naisten juttu ja olen ylpeä urpoista fantasioistani. Kun ne ovat tavoitettavissa, ne usein jopa toteutuvat. Toteutuneita tarinoita voi toki kerrata päässään mutta kuukauden jälkeen on keksittävä jo uusi fantasia.

Haaveilut eivät mielestäni syö parisuhdetta vaan jopa ruokkivat sitä. Näen, että 10 minuutin kuvitelma puolisosta tai jostain toisesta tekee hyvää mielelle ja himoille. Mielikuvitus on turvallinen maailma kokea ja kokeilla. Kuhan ei uppoudu sinne liiaksi.

Ja älköös luulko, että pääsisin haaveilemaan joka ilta rauhassa. Usein päähäni änkee väkisin ajatukset niistä töistä, lasten asioista ja etenkin siitä huomisesta..

34
8.6.2015
LAURA FRIMAN MENI NAIMISIIN
16.6.2015
#SIDEWAYSHEL

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *