Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FINALLY, MY FIRST BYREDO

_MG_1014 _MG_1044 _MG_1054 _MG_1029 _MG_1070 _MG_1024

Hiplaillut vuosia, ahdistunut kun en ole tiennyt mihin tuoksuun päätyä ja lopulta ahdistellut vielä enemmän kun olen jättänyt tuotteen hankkimatta. Viimeisin tapaus sattui tammikuun lopulla Ruotsissa. Åhlensilla jätin tuoksun hyllyyn ja sen jälkeen kuljin päivän tuoksutellen rannettani ja podin miksi en uskaltanut heittäytyä!

Byredon tuoksujen rakastaminen lähtee ulkoasusta. Simppeli on kauneinta ja tämä toteutuu sarjassa kauneimmalla mahdollisella ja jopa hieman ylellisellä tavalla. Kun tuote saapuu paketissa jota en halua heittää roskiin, ollaan asian ytimessä. Minä heitän kaiken turhan pois joten tällöin käsissäni on todella kaunis turhake.

Byredoa ei ole tarkoitettu jokaisen naisen tai miehen kaulalle. Merkki ei halua rantautua isoihin marketteihin maailmalla ja he ovatkin sanoneet tuotteen olevan niin hyvä, että asiakas löytää sen kyllä käsiinsä vaikka he myisivät sitä toisella planeetalla. Suunnittelin mielessäni jo uutta Ruotsinreissua Byredon ympärille kunnes Hanna Gullichsen tiesi kertoa, että Suomeen on rantautunut puoti joka myy kyseistä tuotetta. Tämä puoti sijaitsee Lahdessa.

Kappas, kulkiessani Lahden ohi Heinolaan olin jo päättänyt että haen tuoksuni paluumatkalla kotiin! Reilusta kahdestakymmenestä tuoksusta Petit St Louis myy tällä hetkellä kahdeksaatoista ja enhän minä ollut kirjoittanut Ruotsissa ihastumaani tuoksua ylös.. Täten nuuhkailin vuoroon kahvipapuja ja vuoroon Byredoita. Tiukan karsinnan jälkeen en ole mitenkään varma onko minulla nyt juuri se tuoksu, mutta jotain ainutlaatuista kaappiini kannoin. Jotain mistä tulee hyvälle tuulelle joka ikinen aamu. Jotain mikä herättää sopivasti huomiota. Jotain mikä ei jokanaisen kaulalla tuoksu. Olen aina tykännyt olla jotain muuta kuin valtavirtaa, tuoksua myöten.

(Tuotteethan toki ovat jo sen asteen hitti, että Kauppatorilta lähtee varmaan Lahteen ryhmäkuljetuksia Byredoa hakemaan. Sou not. Tuoksut kuuluu kaikille!)

15
31.3.2015
TYHJIÄ SYLEJÄ
2.4.2015
RYIJY LATTIALLA

Kommentit

  • Hmmm never heard, mutta nyt onneksi tiedän. Onko raikas, kevyt vai voimakkaampi?

    ”Oman” tuoksun löytäminen löytäminen on mahtavaa!!

    2.4.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *