Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GLASS OF WINE, PLEASE

_MG_1241 _MG_1321 _MG_1304 _MG_1357 _MG_1346 _MG_1257 _MG_1387 _MG_1370 _MG_1332 _MG_1248 _MG_1423 _MG_1299 _MG_1440 _MG_1344

Kokosin varsin hassun porukan kasaan. Olen kahminut tovereita sieltä täältä viime vuosien saatossa ja olen kyllästynyt siihen, että ollaan vanhoilla samoilla ryhmillä tästä päivästä hautaan. Mikäs sen mukavampaa kuin sekoittaa kuppia vähän ja tutustuttaa ihania ihmisiä toisiinsa. Itse myös erittäin mieluusti liityn joukkioon josta en tunne kuin kutsujan, 98% todennäköisyydellä en jää seinäruusuksi vaan saan visiitiltä pari uutta toveria joita kutsua seuraaviin kekkereihin.

Lauantaina tämän pienen porukan kokosi yhteen mikäs muu kuin viini. Usein jokainen kantaa omat juomansa juhlalokaatioon, vaan nytpä saimme siemailla ranskalaisen Lurton viiniperheen valkkaria ja roséta. Sain kuulla, että Les Fumées Blanches viineissä on loistava hinta-laatusuhde, valkoviinipullo löytyy Alkon top kolmosesta ja se pärjää erinomaisesti vertailuissa.

Kokkailin ruokaisan couscous-taateli-salaatin, lohitartaria ja raparperipiirakan. Herkuteltiin lisäksi lempparileipääni, Fazerin maalaisleipä Paesanoa sekä Pirkan ilmakuivattua naudanlihaa, Bresaolaa (yhdistelmä on syntisen hyvä ja idea varastettu loistavista kekkereistä Julia Thurénin luota).. Raparperipiirakan kylkiäiseksi tuli vaniljajäätelöä ja raparperit oli tietenkin poimittu omasta kasvimaasta.

Sauvignon blanc maistui kaikille ja minäkin totuin nopeasti hedelmäiseen tuoksuun ja makuun. Yleensä nautin liki mineraalista, hyvin kuivaa valkoviiniä mutta muut tytöt siemailivat blancia tyytyväisinä ja jopa valkoviinivastainen Linda totesi juoman olevan erittäin hyvää. Täyteläistä muttei liian raskasta tai makeaa. Rosé oli yllättävän samanlainen kuin valkoviini, kellään ei ollut oikein selkeää mielipidettä roséviineistä joten kaikki odottivat sen maistamista. Ihanan värinsä puolesta, ja toki raikkaan makunsakin, rosé sopii kesäpäiviin ja isoa laatikkoa saa tilauskaavakkeen lisäksi lukuisista Alkoista sesonkiaikaan.

Nämä helpot viinit voi napata hyvällä mielellä matkaan, ne taittuvat makunsa puolesta vaikka minkä kylkeen ja näin kiireisen viikon kunniaksi siemailen viinilasillista ihan sellaisenaan, parhaillaan.

Meillä oli ihana ilta, viini toi helsinkiläiset Järvenpäähän, mikäs sen parempaa!

5
21.5.2015
POLTTARIT
30.5.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *