Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRACE and FRANKIE

Kuvankaappaus 2015-5-15 kello 22.56.31

 

Tänään tartuin Netflixin uuteen alkuperäissarjaan ja ahmin heti ensimmäiset viisi jaksoa. Nauroin ääneen useasti, muutaman kerran itkinkin. Mietin heti sarjan alettua, että mmmiten nämä Netflixin omat sarjat ovat näin hyviä? Vähän kuin HBO mutta kevyemmällä otteella. Ne viihdyttävät, naurattavat ja jakavat aitoa, elämänmakuista tarinaa.

Grace ja Frankie eivät voi sietää toisiaan, he joutuvat kuitenkin kohtaamaan aika ajoin miestensä kautta koska puolisot omistavat yhteisen lakifirman. Aloitusjakson dinnerillä rouvat odottavat miestensä kertovan eläköitymisestään, mutta toisin käy. He kertovat 20 vuotta kestäneestä salasuhteestaan, jättävät naiset ja aikovat mennä naimisiin.

Seitsemänkymppiset Grace ja Frankie ajautuvat yhteisen ranta-asunnon kautta pohtimaan yhdessä vihaa ja surua joita avioerot tuovat tullessaan. Hipahtava Frankie ja ikuisella dieetillä oleva hieno lady Grace ystävystyvät tupakkavarkauksien ja pilvenpoltteluiden lomassa. Aivan mahtavia mummoja, hupaisia hetkiä ja ennen kaikkea jälleen kerran tarina jossa useiden sattumusten summa tuo yhteen vihamiehet ja suhde muuttaa huomaamatta muotoaan. Olen vasta jaksossa kuusi, mutta tämä taitaa olla sympaattinen tarina ystävyydestä, mustalla huumorilla höystettynä.

Kuvankaappaus 2015-5-15 kello 22.54.37

3
13.5.2015
KARKKIA!
16.5.2015
KUAAKKAMOOLEE

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *