Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

H2Ö

DSCF6959 DSCF6809 DSCF6869 DSCF6955 DSCF6930 DSCF7041 DSCF6952 DSCF6967 DSCF6911DSCF6790 DSCF6817 DSCF7157 DSCF7095 DSCF7006 DSCF7171 DSCF6769 DSCF7005

 

Todella aistin festivaalin järjestely-osuuden koska näin kokonaista neljä keikkaa. About. H2Ö oli täynnä lavoja, joten minne kävelitkin, kuulit, näit ja koit. Aistit. Mutta kokonaisia keikkoja ei tullut turhan montaa tsekattua.. Seura vei voiton.

Turun Telakka on tuttu paikka, juhlinhan juuri siellä ystäväni häitä, mutta silti olin muutaman kerran sokkeloisella alueella hakoteillä. Se kuitenkin toi kodinomaisen tunnun festareille, jotka nyt järjestettiin toista kertaa. Väkeä piisasi, tunnelma oli leppoisan rento ja artistikattaus valtava.

Saavuin ja poistuin Turusta porukalla, jonka kanssa en juuri festareilla ollut. Viihdyin Lauran ja Emmin, sekä erinäisten miesten joukossa pari päivää mainiosti. Toisena päivänä viivyimme saman pöydän äärellä useita tunteja nauttien viiniä ja pyöritellen pulloa: totuus vai totuus -mielessä. Kuten jo todettu, tuntui kuin olisi ollut omalla takapihalla. Ainoastaan juomien, ruokien ja vessojen jonotus oli välillä melko tuskallista. Yhdet puskapissat suoritettiin tästä syystä.

Joku taisi jossain mainitakin, että H2Ö on kuin Flow.n pikkusisko, ja sitä se juuri on! Visuaalinen ilme on tätä päivää, artisteista suurin osa suomalaista ug.tä. Ja pakkohan se tännekin on kertoa: Tapani Kansalainen oli paras. Keikka vedettiin jostain noloimmasta juhlateltasta kuin synttäreilläni oli, mutta osui ja uppos!

Meno oli villi ja hauska! Niin monta eri käännettä ja kierrettä, ettei meinaa edes muistaa. Aamulla Lauran luona raikasi molempina päivinä perinteiset ”AI SÄKIN OOT TÄÄLLÄ!” -huudot. Sanoisin, että oikeanlaista festarihotellimeininkiä!

Ensi vuonna voisi yrittää samaa kuin Flowssa viime vuonna: bändien katsominen meinasi käydä työstä. Kenties kaipasin tähän väliin nyt rentoa istuskelua ja onneksi seurani oli samaa mieltä.

5
29.7.2015
KOHTUKUOLEMAN KASVOT
1.8.2015
WET HOT AMERICAN

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *