Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IKIKUKKA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen aina ollut huono kukkien kanssa, sitä en toki enää myönnä, vaan kaikki menee kissan piikkiin. Sehän syö ne, ei voi hankkia. Olen onnistunut pitämään vähän liiankin hyvin hengissä keittiönhyllyllä komeilevan viherkasvini (ehta kukkaharrastaja ei toki enää muista nimeä..) Jouduin jopa karsimaan sitä! Haluan pitää hänet pienenä ja sirona.

TOKYON:n perinteisistä joulumyyjäisistä pongasin Viivi Prokofjevin upeat vanerista laserleikatut ikikukat ja rakastuin yllätyksekseni sini-punaiseen luomukseen. Vihaan sekä sinistä, että punaista. Tai ilmeisesti vihasin.. Ostopäätöksen sinetöi upea vaaleanpunainen reunaväri.

Diggaan kaikesta perinteisestä, Artek-huonekalut oujee, mutta kaipaan kotiini outoutta. Olen aina kaivannut elämääni jotain uniikkia ja ainutlaatuista. Vallan kreisi vanerikukka tuo taas oman tvistinsä olohuoneeseen. Kukan oli tarkoitus mennä koristamaan makuuhuonettani, joka kaipaa kipeästi jotain kaapiston päälle, mutta en tohtinut piilottaa tätä upeutta yläkertaan. Olkoon se nyt tovin tuossa. Kehitän hänelle seuraavaksi kirkkaan maljakon josta upea pitkä varsi näkyy läpi.

Myyjäisissä erilaiset kukkaset oli ripustettu katosta siimalla ja taiteilija kertoi iskevänsä jäljelle jääneet kappaleet (joita tuskin jäi!) kotinsa seinään suoraan nauloilla. Monikäyttöinen teos ja se tulee varmasti kulkemaan mukanani pitkään, koska se vei heti sydämeni ja kohtuuden rajoissa, yritän juuri sellaista taidetta hankkia kotiini.

5
2.12.2015
FS 2015
19.12.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *