Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUFIILIS, MISSÄ OLET?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä jännitetään parhaillaan aattoiltaa ja lahjoja, tietenkin. Pojat pääsivät lomille tiistaina ja siitä asti on kränätty ja sekoiltu siihen malliin, että minä olen erittäin onnellinen, kun aatto on vihdoin täällä!

Joulufiilikseni on ollut totaalisen kadoksissa tänä vuonna. Ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana. Se on varmasti monen asian summa, enkä ole siitä niin välittänyt. Iskee illalla jos iskee. Perinteisesti ruokailemme vanhemmillani kello kolme ja aatto etenee tuttuun ja turvalliseen tapaan.

Olen sillai onnellisessa asemassa, että voin fiilistellä joulun läpi juuri niin kuin haluan. Äitini on kokkaillut selkä vääränä monta päivää ja minun panostukseni joulupöytään on saaristolaisleipä. Leivoin kylläkin kuusi leipää, että olihan siinäkin tekemistä. Hehe. Pääsen kuitenkin valmiiseen pöytään ilman sen suurempaa joulustressiä. Aika luksusta. Eilen vierailimme siskoni luona pikkuisten jouluherkkujen äärellä ja tänään peruutin riisipuuron tekemisen, koska nukuimme niin myöhään. Ihan vapaamatkustajana täällä.

Tämä on neljäs joulu eron jälkeen ja sinkkujoulu toki tekee osansa siinä, ettei joulumania nouse korkealle. Rakastan myös lunta ja sen tuomaa valoa, joten varmaan tämä musta joulukin hieman syö fiilistä.

Lapset tuovat tietenkin aimo annoksen joulua elämääni, mutta he jatkavat jouluaan alkuillasta isänsä luona. Aion nostattaa omaa jouluvibaa lepäämällä ja syömällä.

Summasummarum: kaikki hyvin, vaikkei joulufiilis iskisikään. Minulla on sellainen kutina, että ehdin elämäni aikana vielä fiilistelemään joulua monta kertaa ihan täpöö. Tänä vuonna tällä tavoin.

Rauhallista, lämmintä joulua kaikille teille ihanille! <3
Ensi vuonna olisi tarkoitus aktivoitua kaiken suhteen, myös blogin. Katsotaan kuinka käy. Pysykää mukana ja muistakaa tsekkaa muutkin somekanavat; Snapchat ja Insta (@kaisujouppi)! Pus!

7
23.12.2016
FS 2016
25.12.2016
YKSIN RANTALOMALLA

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *