Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JWDA – MENU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnetään, olen valaisin fanaatikko. Rakastan kauniita valaisimia ja vaihtuvuus lampuissamme on suht tahdikas. Toisaalta taas, olen viimeisen viiden vuoden aikana hankkinut niin ihania klassikkoita ja uusia upeita design-lamppuja, että en osaa enää luopua niistä. Kotimme siis täyttyy lampuista. Noh, voisi sitä huonompikin keräyskohde olla..

Viimeisin herkku on Menun upouusi JWDA pöytävalaisin. Kolmesta värivaihtoehdosta valitsin concreten, jossa on kultainen säädin. Valo laitetaan päälle sulavasti kultanappulasta rullaten ja se on himmennettävä.

Huutelen usein pojille lampuista. Sammuttakaa valot! ja Ette tarvitse noin montaa lamppua! lauseet raikuvat kodissamme toisinaan. Aika hyvin on mennyt jakeluun, sähkön säästö. Vai mitenkäs tämä nyt menikään… Tajusin nimittäin juuri, että olen aina luullut saaneeni liki natsimaisen sähkön säästö kasvatuksen lapsuudenkodissani. Se on osittain totta, mutta huutelulle on toinenkin syy; tunnelma.

Liian kirkas valo särkee silmiäni. Tykkään tunnelmasta ja hämärällä kattovalot luovat kamalan fiiliksen. Koko huoneen valaisevat valot rikkovat kaiken. Kohdevalaisimet sijoitettuna oikein toimivat paremmin ja iltaisin tekee ihan hyvää olla lempeämmässä valaistuksessa. Luonnonvalo on toki ihanaa ja kun sitä tulvii asuntoon, valaisten sen lattiasta kattoon, se kelpaa kyllä! Keinovalo on kuitenkin erilaista ja viehän se sitä sähköäkin!

Kotimme on siis täynnä lamppuja, kauniita sellaisia, mutta turhaan niitä ei päällä pidetä. JWDA lampusta tykkäämme kaikki, riippuen olohuoneessa tapahtuvasta toiminnasta himmentelemme lamppua kilpaa.

Menua myy muun muassa lemppari nettikauppani, Finnish Design Shop.

5
29.1.2017
HEUREKA
4.2.2017
TÄYDELLINEN TEEPANNU

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *