Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAHVILA IIVARI

_MG_0578 _MG_0606 _MG_0575 _MG_0601

Ex-anoppini on suorastaan aivan hullu nainen! Hyvällä tavalla. Hänelle ei riittänyt pyörittää täyspäiväsesti siivousyritystä vaan hän halusi kuusikymppisenä toteuttaa unelmansa omasta kahvilasta.

Kahvila Iivari onkin nimetty meidän Leevi Niilo Iivarin mukaan ja Leevi on myös tajunnut tämän oikein hyvin.. Hän käy siellä nostamassa osinkoa pullien muodossa harvase päivä. Päädyimme jo pisteeseen jossa yhdeksänvuotiaan kahvilakäyntejä piti alkaa rajoittamaan vaikka ymmärtäähän sen toki, että joka päivä olisi kiva vähän herkutella nimikkokahvilassaan.

Riitta on tunnettu hyvästä mausta monessakin muodossa. Kokkailut ovat aina olleet ihania ja kodin sisustus Artek -tyyliin. Luomukahvilan herkut leivotaan kaikki kahvilan omassa keittiössä ja sisustus on simppeli ilman liiallisia krumeluureja. Ex-anoppi leipoi mulle lahjaksi kakun ja se oli korkeudessaan melko huimaava. Kaffelan antimista voi siis nauttia myös omissa juhlissaan kuppilassa istumisen lisäksi.

Olen päässyt mukaan kahvilan toimintaan täyttämällä Iivarin instafeediä. Kenties kehittelemme jatkossakin yhteistyötä. Viime kerralla kävin kuvaamassa ja vastapalvelukseksi sain ikkunoiden pesun ja kämpän perusteellisen siivouksen. En mä nyt tiedä onko mitään ihananpaa kuin tehdä välillä vaihtokauppoja palveluksillaan! Win-win sanoisin.

Muutenkin olen erittäin onnellinen tästä eron jälkeisestä ajasta sukulaisten kesken. Synttäreiden viimeiset aikuiset (en laske itseäni vielä aikuiseksi) olivat ex-appivanhempani. Halasin molempia ja sanoin ”ihanaa kun viihdyitte!” Kuten lapsillemme lupasimme; ketään ei poistu teidän elämästä. Edelleen tulee mökkikutsuja ristiin rastiin ja kaikki viihtyvät yhdessä aivan kuten ennenkin.

Kahvila Iivari on uusi yritys Järvenpään keskustassa ja sen etenemistä sekä aukioloaikoja voipi seurata parhaiten facebookissa. Tukekaa paikallista ja pientä. Sieltä saa varmasti rakkauden täyteisempää kakkua kuin vaikkapa Kulmiksesta.

27
9.7.2015
1-2-3 PUHTAITA MAKUJA
11.7.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *