Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAMOON MARKETIT!

_MG_1868 _MG_0398 _MG_0371 _MG_0366 _MG_0385 _MG_0539 _MG_0394 _MG_0730 _MG_1888

 

 

Uskallan sanoa, että useimmilla paikkakunnilla markettien kertakäyttöastiavalikoima on täyttä sontaa. Tämä johtuu ainoastaan sisäänostajista koska Duni kyllä tekee mielenkiintoisia muotoja ja vieläpä biohajoavasta materiaalista, ottimia myöten.

En voi olla ainut joka on kyllästynyt kertiksiin jotka näyttivät samoilta jo kolmekymmentä vuotta sitten! Olenko ainoa joka tykkää kun kertiksissä asti on ajateltu muotoilua ja ulkoasua? Setäni, jonka persoonaan kuuluu piikittely tokaisi ”eikö ne oo näistä pyöreitä osanneet tehdä?” Huokaisin syvään. Onko tosiaan niin, että jengi ei osta tyylikästä joten sitä ei osteta kaupanhyllyille? Vai olisiko asia kenties niin, että kukaan ei uskalla ostaa sisään hieman erikoisempaa tuotetta kun kuvittelee, ettei siihen kukaan tartu? Toki usein hieman tylsempi on halvempaa ja kun kyseessä on kertakäyttöastia, moni suomalainen ei siihen halua investoida. Itse olen sellainen tyylilyyli, että jos omistaisin mökin ja kun siellä ei ihan aina jaksaisi tiskata, panostaisin kauniisiin kertiksiin.

Raivostuttaa, että tällaista olisi tarjolla mutta sitten niitä ei saa mistään. Nouskaa barrikaadeille! Vaatikaa kauppoihinne uutta ja mielenkiintoista. Kertakäyttöastiakin voi olla kaunis ja käytännöllinen. Siis ihan todella nuo muovilta näyttävät aterimetkin ovat ekoja ja kompostoitavia.

Epäekoiksi heittäydyimme juomalaseissa ja kreiseissä neonvärisissä shottilaseissa. Pahvimukissa kun on se valitettava puoli, että muutamassa tunnissa muki syöpyy ja olimme sen verran ekoja kuitenkin, että mukit nimikoitiin kun jaoimme alkudrinkkiä. Ne siis kestivät läpi yön!

 

22
17.7.2015
FS 2015
19.7.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *