Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KÖÖKKI – AVOCADOPASTA

Olen deittaillut viime vuodet ja tavannut etenkin sitä kautta jatkuvasti uusia ihmisiä. Koska olen deittivuosieni aikana tehnyt töitä ja ystävystynyt Avocadopastan äidin, Hanna Gullichsenin kanssa, Hanna tuli toisinaan puheenaiheeksi. Samoin kun puhun Samuli Karjulasta ”Satokausikalenteri-miehenä”, viittaan Hannan ”Avocadopasta-muijana”, jollei henkilö tiedä kenestä puhun. Ja valitettavan usein he eivät siltikään tiedä kenestä on kyse.

Se tunteeko ihmiset Gullichsenin Hannan, ei ole relevanttia, mutta jos he eivät tiedä avocadopastaa, maailma ei ole täydellinen.

Vieressäni istuu ihminen joka on vasta tänään kokenut ensimmäisen kerran kyseisen pastan. Teitä on vielä! Te olette oudosti sivuuttaneet uutiset joissa aikoinaan kerrottiin avocadojen loppuneen kaupoista kun kirjan reseptistä tuli hitti. Mutta nyt teillä on mahdollisuus valmistaa tätä herkkua kotona ja avocadoja löytyy melko varmasti kaupoista.

Uskon myös, että joukosta löytyy ihmisiä jotka aikoinaan kyllästyivät avocadopastaan ja voin kertoa, aika parantaa. Tämä on kuin parsarisotto, kerran vuodessa on hyvä. Maksimissaan pari. Se on kuitenkin fakta, että tämä resepti tulee kulkemaan pitkän matkan elämässäni. Helppo ja pirun hyvä pasta, ei se sen enempää selityksiä kaipaa.

Kaivoin Safkaa-kirjan (2012) keittiöni ylähyllyltä reseptiä varten. Kirjaa on saatavilla vielä ja taidankin selata sen uudelleen pitkästä aikaa. Vahva usko, että kirjalla on muutakin tarjottavaa.

Ja pitikö Kai pastasta?
”Hyvää” hän sanoi.

 

TallennaTallenna

4
7.10.2017
GAGA!
13.10.2017
SISUSTUS HATTARA

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *