Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KRUUNURADIO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pro-jectin vinyylisoitin on ollut haaveenani monta vuotta. Yhtälailla haaveenani on tukea kivijalkapuoteja, aina kun mahdollista. Isot nettikaupat ja ketjuliikkeet saattavat joskus tarjota tuotteen halvemmalla, mutta useasti eivät. Joka tapauksessa jos hintalapussa on korkeampi hinta, saattaa kyse olla muutamasta eurosta. Kivijalkapuodeissa on lähestulkoon aina loistava, yksilöllinen palvelu ja lämmin tunnelma. Kiersin viime syksynä Helsingin puoteja työni puolesta ja tunnelman lisäksi kaupasta lähtee ulos monta tarinaa rikkaampana! Loppujen lopuksi pikkuiset puodit antavat enemmän kuin ottavat ja heidän tukeminen on tärkeää.

Vinyylisoitin mielessäni päädyin klassikon pariin: minua palveli Kruunuradio, jolla on myös nykyään paljon vaadittu nettikauppaKyselin ja he vastasivat, vaihdoimme monen monta sähköpostiviestiä ja lopulta löysimme minulle sopivan tuotteen. Olin varmasti sarjassamme ”hankala asiakas”, koska en tiennyt vinyylisoittimista mitään. Kaavailin yhdessä vaiheessa myös kunnollisten kuulokkeiden hankkimista työhuoneelle, mutta ne jäivät vielä hankkimatta. Tommi (kyllä, saat puhua oikean ihmisen, etkä asiakaspalvelun kanssa) jaksoi reippaasti vatvomiseni loppuun asti!

Eksäni vei mukanaan vinyylisoittimen, jonka olin ostanut hänelle lahjaksi. Siitä asti olen kaavaillut sen hankkimista. Viivyttelin hankintaa koska tarinaan liittyi outo ajatus parisuhteesta. Haaveilin aurinkoisesta sunnuntaiaamusta, jolloin laitan vinyylin soimaan, otan kupin teetä käteeni, toiseen lehden ja asetun mieheni kainaloon. Sitä odotin. Kunnes tajusin, että minä rakastan musiikkia ja sen kuunteleminen tuntuu aivan yhtä upealta, olin sitten yksin tai kaksin.

Minulla oli selkeä suunnitelma. Aion hankkia vinyylinä levyt joita rakastan kokonaisuudessaan. Kuuntelen hyvin paljon nykyään vain yksittäisiä kappaleita ja ne aion edelleen kuunnella Spotifyn puolelta, mutta ne helmet! Ne täydelliset albumit joihin palaan uudelleen ja uudelleen. Ne joiden kanssa pakahdun onnesta ja itken haikeudesta.

Vinyylit kestävät aikaa paremmin kuin cd:t, vinyylien kuoret ovat taidetta ja levyjä arvostaa aivan spesiaalilla tavalla. Isossa kiekossa piilee suuri herkkyys ja kun neula osuu levyyn, rahinaa ei voita mikään. Äänentoistoa en kommentoi, emmä hei mikään musanörtti ole! Mutta jos olisin, kertoisin teille, että ääntä ei ole pakattu ja siksi se on täydellistä. Täydellisen palvelun kautta löysin täydellisen vinyylisoittimen ja varmasti kotvasen päästä myös täydelliset kuulokkeet. Panostakaa laatuun, tällöin ei tarvitse panostaa kuin kerran.

Viime lauantaina vinyylin rahistessa kävelin teekupin kanssa sohvalle, kun Aino Vennan ääni tulvi kaiuttimista, en tarvinnut miestä, enkä edes lehteä. Suljin silmäni ja hymyilin.

KRUUNURADIO
Liisankatu 3, Helsinki
kruunuradio.fi

11
21.3.2016
KONMARITETTU
23.3.2016
NYT LOPPU!

Kommentit

 • Hanna
  REPLY

  Siis arvaa mitä! Mä tajusin yks päivä, että me asutaan samassa taloyhtiössä! Täällä toisessa talossa olen itkien lukenut Tyhjä syli -kirjaa kauan sitten (vaikka ei siitä kai niin kauaa ole) pahimmassa synnytyksen jälkeisessä masiksessa. Liikutuin uudelleen huomatessani tämän naapuruuden. Nyyh!

  Se on kyllä sietämätöntä, että jollain täällä on kivampi ja valmiimpi koti kuin meillä. :D

  23.3.2016
   • Hanna
    REPLY

    On lapsia, 9-kuinen hullun touhukas poika ja 8-vuotias hölmö kissa! :D Asutaan vastapäisessä talossa! Voidaan! Jännää! Tuu meillekin sisustaa!

    24.3.2016

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *