Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LÅNGVIK

DSCF4312 DSCF4332 DSCF4323 DSCF4338 DSCF4302 DSCF4298 DSCF4350 DSCF4309 DSCF4347 DSCF4356

Meillä oli idea. Lapsivapaa viikonloppu, mennään johonkin todella huonoon hotelliin jonnekkin Juupajoelle ja maataan sängyssä kaksi päivää. Yhtäkkiä puhuimme Haikon kartanosta ja sitä kautta Rasmus muisti Långvikin jonka ravintolassa hänellä oli kaksi kaveria töissä. Päädyimme varaamaan viikonlopun sieltä.

Kirkkonummen sittarista tapasainekset huoneeseen, makoilua, kylpemistä, höyrysaunaa, ihanaa aamupalaa, ihanaa illallista, mieletön määrä juustoja, kreisi taksireissu Helsingin keskustaan lauantai-illaksi ravintola Lundbergin kaksivuotis synttäreille, Rasmuksen kavereiden kohtaamisia, missikisojen esikarsintoja, kylpytakkeja, polttariporukkaa, Kingiä telkkarista, keskustelua, kinaamista ja kröhöm.

Rakkaus voi olla vaikeaa. Rehellisesti sanoen, peli saattaa olla jo pelattu mutta eihän sitä elämästä koskaan tiedä. Nyt yritän keskittyä viimeisen kuvan elämänohjeeseen ”eat well, love life”. En parhaillaan tee sen suhteen kovin hyvää työtä, mutta lasillinen cavaa lämmittää. Ainakin fyysisesti. Takana raskain viikko miesmuistiin, huomenna rykäisen vielä esikoisen synttärit kokoon ja sitten kohti uutta työntäyteistä viikkoa. Tienasin kirpputorilla mojovan summan rahaa ja olisi mahtavaa lähteä kirjoittamaan yksin viikoksi tulevaa kirjaa, johonkin lämpimään. Tulisi niin tarpeen.

28
1.3.2015
MUUTAMAHETKI.COM
10.3.2015
FS 2015

Kommentit

  • Ihanat kuvat taasen kerran! Valoisaa Naistenpäivää!

    8.3.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *