Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LAURI AHTINEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen virallisesti aikuinen, olen vihdoin ostanut taidetta. Kotini seiniä on koristanut lasten taiteilut ja edukkaat grafiikkaprintit, molemmat ihania ja upeita kylläkin. Mutta nyt olen vihdoin hankkinut ensimmäisen taideteokseni, Lauri Ahtisen.

Kuvasin Laurin kodin Avotakkaan viime syksynä ja ihastuin hänen kättensä jälkeen kun selailin kotona makoilevia töitä. Olin kylläkin tavannut Laurin jo aiemmin lasten vaatemerkki Vimman palaverissa, hän on suunnitellut Vimmalle printtejä. Ahtinen on myös mies Homepäiväkirjan takana, monitaituri siis. Instagrammissa (@lauriahtinen) jatkoin ihastelua ja lopulta päätin repäistä. Laurin tyyli on niin minua ja kun näin tauluni ensimmäistä kertaa Instassa, rakastuin heti.

Nyt kotonani komeilee työ josta tulen iloiseksi joka kerta kun silmäni siihen osuvat. Jo vuosien ajan olen ostanut sieltä täältä taidetta, rakastan sitä ja se tulee lopulta täyttämään kotini!

________

Laurin töihin voi tutustua: lauriahtinen.com
Laajempaan valikoimaan pääsee käsiksi kun ottaa suoraan yhteyttä itse herra Ahtiseen.

7
30.5.2016
SNÄP
14.6.2016
SAMU

Kommentit

  • Noo
    REPLY

    Hmm, muistaakseni kommentoin jonnekin jo aiemmin hämmästyvän kysymyksen, miksei minulla näy blogin vasen sivu? Luen iPadilla :(. Ärsyttävää, poikkean täällä aina välillä, mutta kun osa tekstistä jää piiloon, luovutan.

    7.6.2016

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *