Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LINKO PYÖRII

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vihermehut ovat vallanneet talouteni. Ne ovat vielä toistaiseksi viikonloppujen herkku, koska en mitenkään jaksa aamulla herätä mehustelun vuoksi aiemmin. Yritän kylläkin miettiä mikä olisi säilyvin yhdistelmä, jos mehustaisi juomansa jo edellisenä iltana. Olisi meinaan mahtavaa lähteä liikenteeseen virtaa täynnä oleva vihermehu kourassa.

Olen kokeillut mehua myös punajuurista (hyvää, mutta sotkuista) ja porkkanoista. Vihreät ainekset ovat kuitenkin minulle mieluisia. Pidän kirpeistä aineksista. Lehtikaalista tulee upeaa tummanvihreää mehua, varsiselleri ja kurkku tuottaa valtavasti mehua. Olen myös oppinut, että mitä tuoreempi hedelmä, sitä kirkkaampaa mehua. Pehmeästä päärynästä tursuaa tiheän siivilän läpi mehun lisäksi smoothiemaista hedelmälihamössöä.

Philipsin keskikokoinen linko tuli meille testiin talvella. En halunnut panostaa satojen eurojen laitteeseen, koska en ollut varma onko mehustelu meidän juttu. Täytyy myöntää, että alun innostuksen jälkeen mehustella voisi hieman useamminkin. Linko kuitenkin on ja pysyy keittiön tasolla. Mikäli sen iskee kaapin uumeniin, voi heittää hyvästit myös viikonlopun mehuille. Philipsissäni on riittänyt potkua ja se on kokonsa puolesta oikein passeli juuri pöydällä pidettäväksi.

Kun tungen mehuuni kaksi omenaa, kaksi päärynää, kaksi varsisellerin vartta, ison palan inkivääriä, neljä lehtikaalin lehteä, jättikourallisen pinaattia ja sitruunaa, saan juotua sellaisen määrän kasviksia, etten voi valittaa typerimmästä puuhasta, eli laitteen pesemisestä. Totta kai se on ärsyttävää puuhaa. Etenkin tiskiä vihaavalle ihmiselle. Mutta olen nähnyt linkoja joissa osia on valtavasti, Philipsin lingossa on viisi pestävää osaa ja yleensä huuhtelu riittää. Kun olen nelisen kertaa putkeen vain huuhdellut, laitan koko setin tiskikoneeseen.

Linkoja saa nyt todella edullisesti kaupoista. Kannattaa kiinnittää huomiota juurikin pestäviin osiin ja tehoon. Omasta mehusta tulee valtavan hyvälle tuulelle. Jos olisin yhtään enemmän aamuihminen, tai tekisin töitä kotona, aloittaisin joka aamun omalla mehulla. Se täyttää hirmusti ja piristää. Nykyään Jaffan sijaan aloitan krapula-aamutkin kannullisella vihreää lientä. Voin myös lämmöllä suositella Fern Greenin Vihermehut-kirjaa. Loistavia vinkkejä ja visuaalisesti söpö opus!

3
13.3.2016
FS 2016
13.3.2016
LET THERE BE LIGHT

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *