Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIPPIS

DSCF4769 DSCF4829 DSCF4826 DSCF4822 DSCF4814 DSCF4771

Olen ollut tilaamassa Huffin lippiksiä viime syksystä asti. Joka kerta valitsen nettikaupan ostoskoriin kaksi, kolme, neljä ihanaa lippistä jätkille ja sitten menen kassalle. Tuijotan postikuluja jotka jenkkilästä lähetettävälle paketille kertyvät. Jätän selaimen auki, se lävähtää eteeni muutaman päivän ajan kun palaan läppärille ja lopulta suljen selaimen. Postikulut ovat sen verran kohtuuttomat, ettei niitä sieltä tohdi tilata.

Olin Oulussa kuvauskeikalla viikonloppuna ja kävimme Real Deal puodista lainaamassa kuvauskäyttöön sohvaa. Silmäni ajautuivat alepöydälle ja nappasin siitä Aapolle Burtonin lippiksen erittäin edukkaaseen hintaan messiin. Fivepanel on edelleen muodoltaan (aikuisten koko) melko iso pikkuisen kilpparini päähän, mutta pidin jo viime vuoden vaaleanharmaata trikoolippistä sillä mielellä, että Erkkikin näki jotta se on jo liian pieni.

Leeville tulee hankittua lippiksiä sen vuoksi jotta ne on ihania ja sopii sille, Aapolle on vaan pakko löytää joku kesähattu. Kyllä se päässä hienosti pysyy ja matsku on ihanan kevyttä. Nyt on yksi alelöytö ja jos jostain ilmaantuu vielä astetta hienompi niin täytyyhän tollekkin nassikalle kesälätsiä hankkia enempi kuin yksi. Ihanaa, että nuo vihdoin melko kivasti sopivat tuollekkin tenavalle. On tätä päivää odotettu! Niin.. Se HUF.han tekisi lapsillekkin lippiksiä. Ihmettelen edelleen, että niiden jälleenmyynti suomalaisissa nettikaupoissa ja kivijalkapuodeissa on niin olematonta. Lastenlakkeja ei taida löytyä mistään!

6
12.3.2015
PEROBA VAASI
17.3.2015
KULTAKÖYNNÖS

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *