Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LISA

_MG_2992 _MG_2975_MG_2990

Aika tuppaa rientämään.. Nimittäin jo marraskuussa, tarkemmin 11.11.2015 syntyi kummityttöni Lisa. Hänen äitinsä on sydänystäväni, jonka elämän ydinasia on tehdä listoja, Exel-taulukoita, analysoida, organisoida ja suunnitella. Lisa siis toki syntyi klo 00.00. Eikä tuossa päivämäärässäkään ole mukisemista. Nimijuhlat on juhlittu ja plikka kasvaa kovaa vauhtia. Vauvailu on siitä ihanaa, että Sonjan ollessa mammalomalla näemme nyt paljon useammin kuin viime vuosina, työkiireiden vuoksi.

Muistan elävästi missä kohdassa Järvenpäätä kävelin kun yli 10 vuotta sitten katsoin Sonjaa pelokkaan innostuneena, kerroin olevani raskaana ja pyysin Sonjaa tulevan lapseni kummiksi. Yhtä elävästi muistan istuneeni reilu vuosi sitten keittiönpöytäni ääressä kun Sonja kertoi raskaudestaan ja pyysi minua esikoisensa kummiksi. Muutamaa kuukautta myöhemmin itkin kun sain viestin, että kaikki ei mennyt niin kuin piti. Jos elämä ei olisi mennyt niin, tuijottaisimme ja jokeltelisimme parhaillaan aivan toiselle ihmislapselle. Koettelemukset tekee palkinnosta aina hitusen arvokkaamman ja Lissukka kertoo kasvoillaan tarinaa jota rakastan; kaikki meni niin kuin piti.

On hurjaa ajatella, Lisan ollessa Leevin ikäinen, Leevi on jo kaksikymmentä!! Olemme Sonjan kanssa teini-iästä asti haaveilleet yhteisestä reissusta, mutta elämäntilanteet eivät ole antaneet myötä. Muutaman vuoden päästä ystävyytemme on 20-vuotias ja päätimme jo, että silloin me lähdemme. Me lähdetään vaikka Tallinnaan, mutta me lähdemme kahdestaan ja me aiotaan hymyillä koko reissu.

22
23.1.2016
PERTTULA
30.1.2016
SOPEUDUTTU, TOTUTTU JA UNOHDETTU

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *