Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LOVE, TILL IT´S A CRIME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Oi Lissabon.

Lissaboniin saapuvan on hyvä varautua hälyttävän halpaan viiniin, silkkisiin katukiviin, joissa liukastuu varmasti, leppoisan lämpöiseen ilmapiiriin ja siihen, että vain metrotunnelissa ihmisillä tuntuu olevan kiire. Enkä syytä heitä, kyllä minäkin kipitin kiivaasti ulos tunnelista aurinkoon ja värien syleilyyn.

Matkani herätti ajatuksia aina koti-ikävästä (täytyy myöntää, että se oli kyllä minimaalista)  Suomesta poismuuttoon. Kuitenkin heittämällä vietin eniten aikaa miettien, miksi viehätin portugalilaisia miehiä Tinderissä. Profiilissani lukee nettiportfolioni osoite ja kolmantena päivänä joku mätseistä vinkkasi, että saitti on alhaalla. Otin yhteyttä palveluntarjoajaan ja he ilmoittivat, että sivusto oli ruuhkaantunut ja täten kaatunut. KRÖHÖM. Olisin tarvinnut aplikaation käyttöön sihteerin, enkä jaksanut enää kertaakaan vastata kysymykseen How are you? 

Saattoipa juurikin johtua portugalilaistulvasta, että iskin silmäni saksalaiseen mieheen, jonka kanssa treffit olivatkin taivaallisen suloiset. Voi mutta, sen jälkeen olen jo särkenyt kertaalleen sydämeni Suomessa. Ei tässä tahdissa meinaa itsekään pysyä mukana.. Pieni lomaromanssi teki silti hyvää, ehdottomasti. Vaikkakin kotiinlähtö oli haikea ja kotona yksin herääminen hysteerisen itkuinen.

Sain majailla ystävieni luona, jotka ovat hiljattain muuttaneet Lissaboniin opiskelemaan. Täten pääsin paikkoihin, joihin en varmasti olisi löytänyt itsekseni. En valmistautunut matkaan mitenkään! Kerran aiemmin Lissabonin kolunneena, päätin ottaa rennosti ja mennä sinne minne nenä näyttää. Aika nopeasti viikon ohjelma alkoihin olla paketissa ja siellä oli ihanasti ”fiilistellään käppäillen ja rannalla istuen” päiviä. Seikkailin myös useana päivänä itsekseni, fiilistelin aukiolla kannullisen sangriaa ja hymyilin elämälle.

Uusiksi lempipaikoiksi muodostui sillan alla sijaitseva LX Factory, josta löytyi muutama pikkupuoti ja söpöjä ravintoloita. Sekä suosikkini: lehtikauppa kontissa. Ehdoton ykköshengailupaikkani oli näköalapaikka Miraduro de Santa Catarina, pikkukiskasta sai about tuopillisen viiniä kahdella eurolla. Pyytämällä sen sai muovimukiin ja pääsi istahtelemaan vielä lähemmäs upeaa maisemaa.

Saaran koulu ei ollut vielä alkanut ja täten saimme notkua yömyöhälle iltana jos toisena. Pakkasimme myös kangaskassimme eräänä päivänä ja menimme junalla Cascaisiin rannalle. Keskustassahan ei varsinaisesti ole mitään uimarantaa. Helle hemmotteli meitä ja aika pian totuin autoilijana kävelemiseen ja hikoilemiseen mäkiä edes takas vatkatessa. Lauantai-iltana nautiskelimme nuorehkosta ja vauhdikkaasta Bairro Alton kaupunginosasta. Baareja baarien perään, yhdestä käteen muovituopillinen Caipiroskaa (4,5e!!) ja kadulle hengaamaan muiden joukkoon. Olin tutkivalla tuulella ja mietin vähän väliä miten hirvittävää olisi asua niillä kaduilla. Jengiä oli järkyttävän paljon ja meteli oli huisi! Ehdottomasti kuitenkin the place to be iltarientoja pohtiessa.

Niin paljon ajatuksia, niin paljon kerrottavaa. Saatan tehdä täältä vielä toisen postauksen, kuvia kun riittää!

11
12.10.2015
TUULITURKKI LÄMMITTÄÄ
19.10.2015
FS 2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *