Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MINNIN MURUT MEILLÄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minni ystäväiseni kanssa meillä on hyvät vibat. Homma kulkee lasten kanssa mainiosti. Äiti-kavereita pitää äiti-ihmisellä olla. Lapset saavat seuraa toisistaan ja voi jutella äiti-juttuja muiden juttujen lisäksi. En ole perinteinen mamma, mutta silti tietenkin kaipaa vertaistukea lapsiin liittyvissä jutuissa. Kokemusten jakaminen, turhautumisen purkaminen, fiilistely, suunnittelu sekä harrastusten tarpeesta ja jalkapohjan nopeasta kasvamisesta pitää saada puhua.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se, että lapset ovat suht saman ikäisiä, on toki merkittävä juttu. Tuorein kummilapseni on nyt reilun vuoden ja ne äiti-jutut ovat minun puolestani nostalgisointia ja hämmästelyä siitä miten sekin oli niin eri tavalla viisi vuotta sitten. Juttelemme enemmän nopeasti kehittyvästä ja kasvavasta lapsesta, kun taas Minnin kanssa juoruamme vanhempainilloista ja alkavasta murrosiästä.

Meidän kuusikolla klikkaa hyvin ja pidän siitä, että Minnin lapset kapuavat kainalooni siinä missä äitinsäkin. Viime viikonloppuna kolmikko oli meillä kaksi päivää ja yhden yön. Käytiin Lauantaina illalla katsomassa Lego Batman elokuva, kokkailtiin ja sunnuntaina pulkkailtiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jengi on suht itse ohjautuvaa ja viihtyivät nelisteen sekä pareina leikkien. Viikonloppuun toki kuului myös kyyneleitä, kinaamista ja jatkuvaa jänkkäämistä esiteinini kanssa. Silti kokonaisuus pysyy kasassa, rauha maassa ja suunnittelemmekin kesälle lomamatkaa tällä jengillä. Halutaan viikoksi uimaan johonkin lämpimään!

9
15.2.2017
FS 2017
17.2.2017
MOHAIRVILTTI ON EKOTEKO

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *