Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIS OOT?

ryhma

 

Kauheen monta vuotta on jo mennyt ilman head over heelssiä. En mä sillai täällä mitään odottele..

Laitoin tossa kirjani painoon ja sen jälkeen alkoi ottaa rinnasta. Tulin kipeäksi kun se oli melkein valmis ja kustantajani epäili, että saan aivoverenvuodon kun se lähtee lopullisesti käsistäni. Kroppa on niin outo kapistus. Mua on pistänyt rintaan koko illan. Se johtunee kirjaprojektin suurimman virstanpylvään saavuttamisesta, mutta se johtuu myös hieman siitä, että multa puuttuu jotain. Tai nyt on pari päivää tuntunut tältä.

Lääkitsin tätä jälkimmäistä vaivaa menemällä piiiitkästä aika Pinterestiin. Klikkasin suoraan love-kansioon. Hmpf. HMMPPFFF. Siellä oli liikaa muistoja ja haaveita. Päiväkirjankin sivuja on kulunut viime aikoina. Johtuuko se syksystä? Mistä se johtuu, että aika-ajoin tuntuu pahemmalta olla yksin kuin muulloin. Tai oikeastaan se ei johdu yksinolosta koska edelleen rakastan sitä. Se johtuu siitä, että en saa pusuja alvariinsa.

Mun mielestä on kohtuutonta, että tällaista rakkaudenkipeää romantikkoa pidetään ilman rakkautta näin pitkään. Silkkaa kidutusta.

Musta on upeaa olla nainen ja mennä fiiliksiensä kanssa ees taas, miten sattuu. Huomenna saatan nauraa koko päivän ja nauttia sinkkuilusta täpöö. Ylihuomenna itken koska en saanut sitä mitä eniten halusin, ja loppuviikosta mietin missä on parhaat miesapajat. Aallonharjalta -pohjalle. Pientä kiukuttelua ja toiveikkaana eteenpäin. Ei tässä sekoilussa ole mitään järkeä, mutta nyt just mä antaisin toisen käteni jos joku ihana rakastuisi muhun päätä pahkaa.

En mä kyllä oikeesti antais. Tai siis todellakin antaisin. En siis kättäni vaan. Tai siis voisin mä kätenikin antaa. Mutta en kirjaimellisesti leikkaisi kättäni irti.

Okei. Nyt mä lepään. Kirja on painossa (MMMITÄ?!?!?!) ja mulla ei ole ku tuhatkuusisataa asiaa hoidettavana tällä viikolla. En muista niistä nyt yhtäkään joten on parempi sammuttaa kone ja haaveilla siitä mitä ei nyt just ole. Life. Kauheen hankalaa välillä. Pinterestiin en kyllä uudelleen mee. Kateellisuus ja katkeruus kunniaan! Muiden rakkaus on multa pois ja näitä muita perinteisiä letkautuksia. Äh. Pyllypäivä.

Jos saan sydärin tänä yönä, kirjoittakaa hautakiveen ”poistui onnellisena”. Kaikki on kuitenkin vallan hyvin oli miestä tai ei.

28
10.8.2015
FS 2015
11.8.2015
EN KÄSITÄ.

Kommentit

  • Jotenkin hassua ja hienoa, että vaikka meillä on ikäeroa jonnin verran niin silti jaamme nämä samat naisen tunteet. Tämä teksti kuulostaa ihan minun maanantailtani ja minun tunteiltani.

    10.8.2015
  • iituliina
    REPLY

    Mä voisin tässä ja nyt kosia sua, mutta en nyt sit tiiä kun on tätä välimatkaa (eikun mitä, justhan kyllä puhuit jotaki Turkuun tulemisesta!) ja ikäeroa ja poikaystävä ja kaikkea. Toi mies tosin yritti viime yönä väittää, että mä olin yrittänyt joku päivä kertoa sille olevani lesbo. Että no niin. Tiedä sitten.

    11.8.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *