Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOIKKA MOI!

moi-6313 moi-6261 moi-6171 moi-6345

Jätkä datailee minkä kerkiää, ollaan murrosiän kynnyksellä ja Leevi oli ensimmäistä kertaa yökylässä kaverillaan. Muistelin, että omassa nuoruudessani yökylät olivat se juttu. Mutta nykyään ei yökyläilyjä tarvita, kaverit ovat koko ajan läsnä, kiitos internetin.

Jänkkääminen alkoi pädeistä. Kuinka kauan illalla saa katsoa Youtubesta videoita? Tuleeko läksyt tehtyä kun klipit moottoriveneistä kiinnostaa enemmän? Sitten tuli Whatsapp ja Starwars-ryhmät. Nukkumaan on menty jo tunti sitten, kun puhelin taas piippaa. Ärähtelyt alakerrasta saavat puhelimen äänettömälle, mutta mitenkään en voi tietää kuinka moneen puhelimen kanssa kukutaan peiton alla. Nyt kuvioihin astuu Moi.

moi-6304 moi-6335

Moi on vastaus vanhempien haaveisiin, mutta puhelimen käytön rajoittaminen on vain yksi mahtava ominaisuus. Moi on uusi kotimainen operaattori ja sen tarkoitus on yhdistää kaikki perheen liittymät samaan pakettiin. Sim-korteilla toimivia laitteita saattaa olla talouksissa useita, laskuja tulee usealta eri operaattorilta ja kaikki ovat sekaisin siitä kuka käyttää mitäkin liittymää.

Tuskastuttavat, monen vuoden sopimukset ovat myös historiaa, samoin laskut. Simmejä voi hallita helposti, toiseen voi ottaa rajattoman puhepaketin ja toiseen vaikkapa rajattoman datan. Simmit kasvattavat yhteistä datapottia ja 4G rullaa kuin rasvattu DNA:n verkossa.

moi-6216 moi-6291

Moi palvelee selkeillä ja simppeleillä sivuilla netissä, sieltä voi tilata ja hallita liittymiä. Siirrä ostoskoriin yksi kortti itselle, murkulle ja pädille, sekä vuoden päästä yksi ekaluokkalaiselle. Maksat neljästä simmistä 24€/kk ja saat vastineeksi 16 gigaa yhteistä dataa! Helppoa!

Voit seurata simmien kulutusta Mun Moi:sta (puhelimeen ladattava äppi) ja jos tuntuu, että Youtube klippejä tulee katsottua tuhottomasti, lisää murkun kortille 12 eurolla rajaton datapaketti.

moi-6296 moi-6152

 

Maksat siitä mitä käytät. Itse puhun puhelimessa ehkä 15 minuuttia kuukaudessa, mutta kiitos Snapchatin, Tinderin ja muiden äppien, dataan läpi päivän, keskellä yötäkin. Pädimme on kotimme wifissä, mutta kun se lähtee mukaan reissuille, simmiä tarvitaan. Rajaton data olisi kuitenkin aivan turha. Kiitos jälleen sen internetin ja Steve Jobsin, käsissämme on varsinainen palapeli ja Moi:lla on nyt ne ratkaisevat kulmapalat.

Mutta tosiaan.. Lempipuuhani aikuisena on rajojen asettaminen lapsilleni. Kun kotiläksyt eivät tulevaisuudessa maistu, katkaistaan murkun puhelimesta netti. Jatkossa nukkumaankin mennään ajallaan. Vanhat hyvät ajat voi sittenkin saada takaisin! Halleluja data-aresti!

 

Yhteistyössä MOI MOBIILIN kanssa.

8
22.8.2016
FS 2016
28.8.2016
VAPAAEHTOISESTI HAKATTAVANA

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *