Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NUTISAL

DSCF5416 DSCF5437 DSCF5434 DSCF5450

Ensin luonnonjugurtti oli liian hapanta, sitten jugurtti+murot vaikuttivat oksettavalta. Kun löysin sopivan myslin ja kevyesti makeuttavan Agave-siirapin, aloin syömään luonnonjugurttia myslillä ja siirapilla. Sitten joukkoon tiensä löysi marjat ja nyttemmin kuivatetut ja jauhetut marjamuruset. Viimeinen tuulahdus on turkkilainenjugurtti ja pähkinät.

Turkkilainenjugu on siitä huono, että siinä on rasvaa enemmän kuin laki sallii, ainakin tällaiselle pullerolle joka ei harrasta liikuntaa. MUTTA KO SE ON NII HYVÄÄ! Pähkinät taas jeesaavat niinä päivinä kun pitää syödä löysää luonnonjugurttia koska ne tuovat seokseen paljon kiinteyttä. En ymmärrä miten jossain vaiheessa olen vihannut pähkinöitä ja suostunut syömään sellaisenaan vain yltiösuolaisia pistaaseja ja casheweitä? Nyt nautin pähkinäseosten mausta, etenkin siellä jugurtin seassa ja etenkin suolaamattomina. Säästän pähkinöiden kulutusta sil viisii, että lisään jugurttiin tosiaan sekä mysliä, että pähkinöitä.

Cloetta omistaa nykyään pähkinätehtaan joka on erikoistunut kuivapaahtamismenetelmään. Pähkinät paahdetaan ilman öljyä, avotulella. Täten niistä tulee erittäin rapeita ja niiden maku säilyy paremmin. Nutisalin pusseja löytyy jo ympäri Suomea, joukossa on muutama erilainen suolaamaton pussi ja sitten lightly salted versiot vaikka niihin leffanaposteluhetkiin. Maukkaita ja rouskuvia, eivätkä kohtuuttoman hintaisia. Suomessa pähkinöistä saa maksaa niin paljon ettei kukaan ole siitä faktasta yhtään pähkinöinä.

4
23.4.2015
MARIMEKKO AW15 HOME COLLECTION
4.5.2015
LEVÄLLÄÄN

Kommentit

  • Jos paksu jogurtti houkuttaa, mutta aina ei haluaisi syödä sitä rasvaisinta versiota, niin suosittelen kreikkalaista Totalia. Löytyy 0% versiota ja 5% versiota, sekä ainakin Stockalta myös isommassa purkissa myytävää 2% versiota.

    Ja olenko mina ainoa, jolle tulee Nutisal nimestä mieleen vartalovoide/lastenruoka/ateriankorvike?

    29.4.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *