Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ONE QUART MAGAZINE

Kenenkäs väkäleuka se siellä! Poikkesin One Quartin nettilehden pariin ja löysin sieltä mahtavan leukani.
One Quart magazine toivoi MINULTA soittolistaa ja minähän tein työtä käskettyä! Pääsin hitusen toteuttamaan haaveammattiani tiskijukkana.

One Quart on tutustumisen arvoinen konsepti. Sisältö on laaja-alaista, paljon muutakin kuin musiikkia. Takana häärii muun muassa Nick Triani ja Astrid Swan. OQ on minulle uusi tuttavuus ja aion ensi töikseni kahlata muut soittolistat läpi. Käykää te kurkkaamassa minun listani näin alkuun!

 

https://onequartmagazine.com/2017/12/playlist-kaisu-jouppi/

 


 

One Quart Magazine on nettilehti, joka keskittyy kulttuuriin, taiteeseen ja politiikkaan. One Quart julkaisee uutta sisältöä päivittäin. Kirjoituksia julkaistaan englanniksi ja suomeksi.  One Quart on kirjoittajakollektiivi, jossa tällä hetkellä vaikuttaa yli 80 kirjoittajaa kulttuurin eri alueilta ja eri maista.  

One Quart haluaa luoda paikan, jossa kulttuurista ja sen eri ilmenemismuodoista voi keskustella pitkästi tai lukija voi piipahtaa etsimään vaikka viikon parhaimmat biisit soittolistalta. One Quartin lukijat ovat 16-65 vuotiaita kaupunkilaisia ympäri maailman. One Quart on urbaani, feministinen, antirasistinen, kriittinen ja rakastava julkaisu.

 

1
14.12.2017
UNELMIEN TALO – pitäisi tehdä
17.12.2017
MEITÄ ON TAAS NELJÄ

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *