Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PERJANTAI MÖKILLÄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Yläasteen jälkeen tuli aika jolloin kaksi ystävääni olivat vuoden vaihdossa ulkomailla. Kappas vaan, he ovat meidän viiden porukasta ne, jotka nykyäänkin asuvat ulkomailla.

Saan noin kerran vuodessa annoksen Heidiä, joka parhaillaan asuu New Yorkissa. Sveitsissä majailevaa Maria tapaan sentään muutamia kertoja vuodessa. Kun tähän komboon lisää kolme äitiä, aikataulusoppa on valmis. Täten olimme suunnitelleet yhteisen mökkireissun jo hyvissä ajoin kalentereihimme!

Marilta mökki, muijat mun autoon ja kohti Kouvolaa. Saimme reissun ruoat merkittävän suunnittelun lopputuloksena viidelläkympillä (!!!) ja vielä Citymarketista! Tämä yllätti meidät kaikki, positiivisesti toki ja ruokaa riitti vallan hyvin, vielä lähtö-lounaalle asti. Herkuttelimme kalaa, uusia perunoita, tsatsikia, sitruunamajoneesia, tuoretta leipää ja vesimelonisalaatia. Metsästä kerätyt mustikat heittelimme yölettujen päälle kermavaahdon kanssa.

Joimme muutaman lasin viiniä ja viivyimme lämpimässä järvessä, toki Baywatchia leikkien. Tässä vaiheessa metsästä juoksi reissun ikimuistoisin hahmo, tuntematon koira. Pamelaksi nimeämämme uroskoira oli kuin ruskea karhu ja olimme kaikki ensin aivan paniikissa. Pamela kuitenkin osoittautui lempeäksi herraksi ja kiintyi meihin sekunnissa. Pamela käveli lepakon päältä, juoksi kepin perässä ja seurasi meitä kaikkialle, järveen asti.

Ennen kaikkea juttu luisti aivan kuten aina; vaivatta ja kuin olisimme nähneet eilen. Kun meidät viisi laittaa yhteen, siitä ei huumoria puutu ja aamulla vatsalihaksia särki nauramisesta. Jo mökillä tuumailimme, että yksi yö oli liian vähän, mutta onneksi saimme järjestettyä edes sen! Ensi vuonna uudestaan!

7
1.8.2016
ILLALLINEN YHDELLE
10.8.2016
TINDERIN LIEKKI HIIPUI HIEMAN

Kommentit

  • SonjaM
    REPLY

    Ehdottomasti yksi kesäni kohokohtia<3

    9.8.2016

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *