Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PINAATTILETUT

_MG_0912 _MG_0886 _MG_0840 _MG_0844 _MG_0853 _MG_0859 _MG_0868 _MG_0874 _MG_0881 _MG_0902 _MG_0920

Lauantaina fiilisteltiin pinaattilettuja ja tonnikalasalaattia. Kreisiltä kuulostava kompo joka olikin match made in heaven!

En voi fiilistellä liiaksi sitä kuinka ihanaa on kokkaava mies. Kun erosin eksästäni tiesin, että minun täytyy löytää rinnalleni ihminen joka on kulinaristi tai ainakin tyyppi jonka voi kehittää muonanautiskelijaksi. Ruokaharrastuksen täytyi jatkua ja nyt se jatkuu sellaisella höögillä, että musta tuntuu jottei me eksän kanssa edes koskaan syöty mitään.

Mutta nuo letut! Ne ovat niin käsittämättömän helppoja ja nopeita, jotta Rasmus väitti menevän viisi minuuttia ajatuksesta tehdä lettuja, ensimmäisen letun pannulle päätymiseen. Ne ovat myös niin käsittämättömän herkullisia, että tuntuu hölmöltä lisätä päälle puolukkahilloa koska siihen tuntuisi kuuluvan kermavaahto ja mansikkahillo!

Pinaattiletut

2 munaa
½ l maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1,5-2 dl ohrajauhoja
1 pss pakastepinaattia
suolaa

Heitetään ainekset tehosekoittimeen, todella kuumalle pannulle nokare voita ja paistamaan! Paistamisessa tuolle määrälle kuluu aikaa noin 15min ja siitä tulee reilut kymmenen isoa lättyä.

Jauhoina voi kuulemma käyttää melkein mitä jauhoja vain ja pelkkä vehnäjauhokin käy. Neljällä desillä jauhoja letuista tulee hieman paksumpia.

1
3.1.2015
UUVEE OUJEE
6.1.2015
LOVING DOWNTON ABBEY

Kommentit

 • Ooooh! Täytyyki tehdä pinaattilettuja. Noi näyttää mielettömiltä

  4.1.2015
 • Oo, näitä pitääkin testaa!

  4.1.2015
 • Kotitekoiset pinaattilätyt on parhaita! :P puolukkahillon kera.
  Meillä oli yläasteella aina pinaattilättyjen kanssa tonnikalasalaattia (sen oikean reseptiä metsästän edelleen..) mutta täällä nykyisellä asuinpaikkakunnallamme, Seinäjoella pinaattilätyt tarjoillaan JAUHELIHAKASTIKKEEN kera.

  7.1.2015
 • Satu
  REPLY

  Heippa Kaisu. Tein eilen tuolla ohjeella pinaattilettuja ja ne katosivat aika nopeasti parempiin suihin. Kuopukseni tuumasi, ettei ole koskaan syönyt näin hyviä lättyjä. Kiitos Rasmuksellesi ja kaino pyynrö saada lisää helppoja arkiruokaohjeita. Ja sellaisia, joissa käytetään kasviksia. Kaunis kiitos vielä huippuohjeesta. Mukavaa viikonloppua. t. Satu

  9.1.2015

Kommentoi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *